Першим ціну моделі Orlando оголосив англійський підрозділ Chevrolet. На Британських островах мінівен, який дебютує в Парижі цієї осені, надійде в продаж в трьох комплектаціях (LS, LT і LTZ) і з трьома моторами. Автомобіль має 1,8-літровий бензиновий агрегат потужністю 141 к.с. і турбодизельний двигун об\'ємом 2 літри, доступний у двох варіантах потужності: 131 і 163 к.с. У базовому оснащенні, що передбачає наявність шестиступінчастої механічної коробки передач, кондиціонера, електропакету, центрального замку, шести подушок безпеки, тонування скла, регульованої кермової колонки, системи курсової стійкості, Chevrolet Orlando надійде в продаж за ціною від £ 16 395 (214 227 грн.) .

У комплектації LT семимісцевий мінівен оснащений датчиками паркування, USB-роз\'ємом, 16-дюймовими легкосплавними дисками, клімат-контролем, підлокітником на водійському кріслі, "кермом" зі шкіряною опліткою і кнопками управління "музикою", протитуманниками, електроприводом скла п\'ятої дверцяти, йдеться в офіційному прес-релізі.
Максимальна комплектація моделі включає 17-дюймові диски, автоматичний круїз-контроль, автозатемняюче дзеркало заднього виду, датчики дощу та світла, блакитну амбієнтну підсвітку передньої панелі, що складає дзеркала з електроприводом, сітку в багажному відділенні.

У топовому оснащенні з 2-літровим дизельним мотором потужністю 163 к.с. і шестиступінчастою автоматичною трансмісією виробник оцінив мінівен Orlando в суму £ 23 195 (293416 грн).


Переглядів: 3111
Поширень: 0