Chrysler 300C став не просто вождем зграї в сімействі концерну, але і навіть допоміг уникнути фінансового краху бренду в 2005, коли стартували його продажі. Але це було п\'ять років тому і в Chrysler вирішили, що настав час для нових перемог і рестайлінгового 300С. Нафарширований флагманський седан 2011 модельного року отримав авторитетну зовнішність, новий стиль дизайну кузова, нову трансмісію, нову форму фар і радіаторних грат крім іншого.

Зовнішність нового 300С, звичайно, вражає. Хоча, як інакше, якщо на рестайлінг моделі в Chrysler витратили цілий мільярд доларів. Таку суму заявив Генеральний директор бренду Олівер Франсуа. Також він підтвердив чутки про те, що авто отримає восьмишвидкісну трансмісію, яка буде працювати в парі з 3,6-літровим Pentastar V6 потужністю 292 к.с., «з\'їдаючи» при цьому всього 7,8 літрів на 100 км.

Зовнішність нового 300С зайняла не менше зусиль і грошей, оскільки дизайнери навіть з фокус-групами працювали, повідомив головний дизайнер бренду - Ральф Жиль. Ще один козир 300С - доступна вартість - всього 27 995 доларів за базову комплектацію.


Переглядів: 2563
Поширень: 0