За інформацією офіційного сайту Audi в Україні, нове покоління A6, яке було презентовано на найпрестижнішому світовому автосалоні - Детройтському автошоу - вже на початку 2011 року буде представлено в українських дилерських центрах.

Нагадаємо, німецька автомобілебудівна компанія Audi презентувала нове покоління седана A6 в понеділок, 10 грудня, в Детройті в звичайній і гібридній версіях.

Гібрид A6 став другим в арсеналі німецького бренду після вже відомого Audi Q5 quattro. Наступне покоління популярної моделі бізнес класу A6 стало однією з найбільш очікуваних новинок Автосалону в Детройті.

Полегшена конструкція кузова, різноманітність систем допомоги водієві і мультимедійних систем - цей повнорозмірний седан увібрав в себе масу інноваційних технологій. Лінійка пропонованих для автомобіля двигунів і трансмісій також вражає. Цей автомобіль поєднує в собі потужність, характерну для V6, з паливною економічністю чотирициліндровий двигун.

У стандартну комплектацію автомобіля входить система Audi drive select, а передньопривідні моделі оснащуються по-спортивному налагодженою системою ESP з системою електронної імітації блокування міжколісного диференціала. На замовлення на автомобіль встановлюється адаптивна пневмопідвіска з регулюванням жорсткості, що підвищує рівень комфорту.


Переглядів: 2356
Поширень: 0