НАДРА БАНК пропонує для клієнтів - фізичних осіб, які отримують виплати соціальної або матеріальної допомоги від установ соціального захисту населення, новий Пакет послуг «Соціальний». Даний Пакет дає можливість клієнту, що приєднався до однієї пропозиції, користуватися основними банківськими послугами на пільгових умовах, причому незалежно від віку та соціального статусу клієнта. Пакет послуг «Соціальний» включає все, що необхідно клієнту для щоденного управління своїми коштами: поточний рахунок, соціальну платіжну картку, накопичувальний рахунок, депозити і багато іншого.

Відкриття рахунків, випуск та обслуговування соціальної картки в рамках Пакета послуг «Соціальний» здійснюється безкоштовно.

Оформляючи Пакет послуг «Соціальний», клієнт може користуватися тільки тими послугами, які необхідні йому на даний момент, наприклад, відкрити тільки один поточний рахунок у гривні для отримання соціальних виплат. Згодом, у разі необхідності, клієнт може розширити свої можливості та скористатися іншими послугами.

У рамках Пакета послуг за бажанням клієнта оформляється послуга «Копійка до копійки», яка дає змогу одночасно накопичувати кошти на депозиті при розрахунках карткою в торговельно-сервісній мережі. Сума автоматично перераховується з позитивного залишку на поточному рахунку клієнта в розмірі 5%, 10% або 15% від суми, списаної при розрахунку в торговельно-сервісній мережі.

Довідка

Свою діяльність ПАТ «Комерційний банк «Надра» розпочав 26 жовтня 1993 року. Сьогодні «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк, який входить до десятки найбільших банків України. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд грн. Регіональна мережа Надра Банку займає 6-у позицію на ринку країни, зокрема, кількість філій і відділень – 535, банкоматів – 1 057 одиниць в 290 населених пунктах України.


Переглядів: 4404
Поширень: 0