Депозит «Діловий +» оформлюється на термін від 1 до 13 місяців. Відсоткова ставка тим вища, чим довше строк розміщення вкладу. Наприклад, ставка на період до 1 місяця дорівнює 10% у гривні, 5% у доларах США та 4% у Євро. Надалі відсоткова ставка підвищується на 1% щомісячно.Ставка на період 12-13 місяців підвищується до 19% у гривні, 9% у доларах США та 7% у Євро. В рамках депозиту передбачена можливість виплати процентів щомісячно. Мінімальна сума поповнення складає 500 гривень, 50 доларів США або 50 Євро.

Депозит «Діловий +» розрахований на тих, хто цінить гнучкі умови. Укрінбанк уважно стежить за потребами клієнтів та швидко реагує на їх побажання. Саме тому депозит «Діловий +» зазнав змін у сторону збільшення відсоткової ставки та суттєвого зменшення мінімальної суми вкладу  до 1000 гривень, 100 доларів США, 100 Євро. Однією з основних переваг нових умов депозиту є те, що відтепер клієнтам вигідно зберігати гроші не тільки на довготривалій основі, але й вкладати на короткий термін.

Крім того, «Діловий +» передбачає програму лояльності для пенсіонерів. У рамках програми пенсіонерам надаються додаткові 0,5% річних до базової ставки депозитного вкладу, безкоштовне відкриття карткового рахунку та випуск платіжної картки. А більше того нарахування 15% на залишок по картковому рахунку.


Переглядів: 3280
Поширень: 0