Під час планування та створення магазину, позиція керівництва "Аргону" була принциповою - новий "Грош" мав стати найсучаснішим закладом роздрібної торгівлі, в якому поєднувалися б прогресивні технології реалізації товарів, технології власного виробництва, технології сервісу та додаткових послуг.

Грош на 600-річчя

Як повідомив начальник відділу маркетингу ТОВ НВП "Аргон" Сергій Поліщук, магазин задумувався і буде працювати в форматі класичного гіпермаркету, який пропонуватиме покупцям найширший асортимент продовольчих та промислових товарів за найпривабливими цінами.

Особливо слід відзначити потужні цехи та відділи власного виробництва гіпермаркету "Грош-600-річчя", які оснащені надсучасним високотехнологічним обладнанням провідних європейських та вітчизняних компаній. Це ж стосується і власної пекарні магазину, асортимент продукції якої задовольнить будь-які смаки і жителі Вишеньки, Сло\'вянки, Поділля та інших районів міста в будь-який час зможуть поласувати свіжою запашною випічкою, яка вже давно прийшлась до смаку покупцям першого "Гроша", що на Чехова.

ГРОШ на 600-річчя

Особливо слід звернути увагу на унікальну довготривалу програму "Приготування у подарунок" у відділі власного виробництва магазину. З моменту відкриття, всі страви власного приготування продаються лише за ціною інгридієнтів, а приготування "Грош"покупцям дарує! Можливо, не всі зразу звернули увагу на цю акцію, що не має аналогів, адже кількість акційних пропозицій "Гроша" дуже велика, але надалі, сподіваємось, всі оцінять переваги такої програми. Набагато зручніше, а головне, економніше купувати відразу свіжі, готові, смачні страви і час, вільний від приготування, витратити на інші приємні справи.

Грош на 600-річчя

Цінова політика магазину також буде відповідати його формату - максимально низькі ціни, наскільки це можливо, на всі товари. Це стосується не тільки акційних пропозицій, але й всього асортименту, який налічує більше 30 000 найменувань. Сподіваємось, що жителі міста оцінять такий крок і радо скористаються привабливими цінами нового "Гроша". В наш непростий час додаткова економія буде не зайвою для кожної родини.

Удачі новому "Грошу"! Сподіваємось, він стане комфортним та успішним магазином, а для якоїсь частини жителів міста, можливо, і улюбленим!


Переглядів: 16785
Поширень: 0