Це був абсолютно новий формат співпраці з клієнтами, завдяки якому споживачі банківських послуг отримали можливість комплексно вирішувати всі свої фінансові потреби, заощаджуючи при цьому і час, і кошти. У жовтні поточного року Надра Банк презентував новий продукт даного формату, при розробці якого використав свій досвід і кращі практики європейського ринку. Які можливості відкриває для клієнтів Пакет послуг «Сімейний» – далі в матеріалі.

Поточні фінансові завдання звичайної української родини вписуються в стандартний алгоритм: «сплатити, накопичити, купити і при цьому вкластися в сімейний бюджет». Тому, розробляючи новий Пакет послуг (ПП), Надра Банк намагався максимально врахувати всі потреби сучасної сім\'ї. Функціональні можливості ПП «Сімейний» дозволяють на постійній основі вирішувати низку фінансових питань не тільки клієнта банку, а й членів його сім\'ї, а саме - планувати, контролювати й ефективно розпоряджатися сімейним бюджетом.

«Ми були першим на вітчизняному ринку банком, який запропонував новий формат співробітництва, а саме: Пакет послуг як комплексне рішення всіх фінансових потреб клієнтів, - розповідає директор Вінницького регіонального управліния НАДРА БАНКУ Людмила Купріянчук. - Тому ми використовували нашу кращу практику і напрацювання при створенні ПП «Сімейний».

У Пакеті послуг «Сімейний» містяться всі необхідні інструменти, які дозволять родині раціональніше використовувати гроші з сімейного бюджету. Наприклад, власник платіжної картки Надра Банку може оформити аналогічні картки і для всіх домочадців, включаючи дітей віком від 14 років, і, встановивши для кожного персональний бюджет, бути в курсі всіх сімейних покупок. Про це банк у режимі он-лайн за допомогою SMS буде сповіщати клієнта, крім того, наприкінці місяця можна отримати зведену таблицю всіх здійснених сім\'єю платежів за весь місяць. Дана послуга значно економить час клієнта, який він витрачає на облік витрат сім\'ї і дозволяє більш раціонально використовувати сімейний бюджет у майбутньому. За допомогою карток сім\'я зможе розраховуватися за товари та послуги в торговельно-сервісній мережі без сплати комісій, переказувати гроші родичам по всій Україні, знімати готівку в будь-якому банкоматі або відділенні Надра Банку. Щоб заощадити час клієнта, банк пропонує використовувати функцію «Автоматичні платежі»: всі обов\'язкові щомісячні платежі, наприклад, за комунальні послуги, стаціонарний та мобільний зв\'язок, дитсадок тощо, можна сплачувати, не відвідуючи банк, - сума фіксованого платежу щомісяця перераховуватиметься на зазначений рахунок. «Автоматичний платіж» зручно використовувати і для цільових накопичень, причому кожен зможе це робити самостійно. Глава сім\'ї - на навчання дітей, дружина - на відпустку, а діти - на новий мобільний телефон або ігрову приставку. У випадку, коли на поточному рахунку недостатньо коштів для необхідної покупки, в рамках «Сімейного» пакета можна оформити послугу «Автоматичний кредит». Банк надасть додаткові гроші на непередбачувані витрати, які будуть повертатися автоматично при надходженні коштів на поточний рахунок клієнта.


Переглядів: 3444
Поширень: 0