Голова Правління Вінницької страхової компанії «Місто» Олексій Поплавський та його заступник Юрій Краківський отримали актуальну та стратегічно важливу інформацію для розвитку своєї компанії, а також обговорили з лідерами фінансового ринку України, країн СНД, Центральної та Східної Європи і країн дальнього зарубіжжя шляхи розвитку страхових компаній під час VIII Міжнародної Карпатської страхової конференції, яка проходила 20-23 лютого у місті Яремче.

- Конференція дала змогу консолідувати діяльність страхових компаній, обмінятись кращим досвідом, презентувати інноваційні проекти та розвивати продуктивні партнерські взаємовідносин, - розповідає Юрій Краківський. – Нам важливо було знати думку всіх, хто сьогодні причетний до страхового бізнесу. Ми спілкувались з видатними експертами, керівниками багатьох страхових компаній, перестрахувальниками, брокерами, а також інвесторами, фінансовими аналітиками, спеціалістами фондового ринку, керуючими активами, представниками державних законодавчих і регуляторних органів, керівниками громадських страхових організацій.

Керівництво СК «Місто» взяло активну участь у дискусійних засіданнях з питань державного регулювання страхового ринку, моторного страхування, формування законодавчої бази, страхування життя, стратегічний розвиток страхування в Україні та світі.

Юрій Станіславович зазначив, що подібні конференції корисні тим, що дають можливість професійно то об’єктивно обговорити стан страхового ринку України, визначити основні проблеми, що впливають на нього та колективно шукати їх вирішення, а також спрогнозувати подальший розвиток, як страхового ринку в цілому, так і своєї компанії.



Переглядів: 4867
Поширень: 0