Нова кондитерська фабрика “Рошен”, розташована по вул. Тарногродського, уже у червні випустить першу продукцію - шоколадні плитки. На підприємстві завершується монтаж обладнання ліній для запуску першої черги виробництва.

На другому поверсі вже монтується обладнання з випуску продукції, - розповів директор підприємства Олександр Білик. - Перший поверх на сьогодні фактично готовий, залишились символічні нюанси. Влітку фабрика запрацює ще не на повну потужність — до кінця року, думаю, вийдемо на 45% об\'єму виробництва. Кінцеве формування штату відбудеться у 2013 році, коли буде повна комплектація технологічного обладнання.

Набирати працівників на роботу планують з червня — їх буде близько двох тисяч чоловік.

За словами міського голови Володимира Гройсмана, у місті триває інвентаризація територій, які мають перспективи розвитку:

Створення нових робочих місць позитивно впливає на розвиток міста, області і держави в цілому, - зазначив він. - Сьогодні ми здійснюємо інвентаризацію усіх територій, у яких за радянських часів було багато власників, які, на жаль, ними не займаються, притримуючи ділянки до кращих часів. Будемо пропонувати виходити до потенційних партнерів з пропозиціями співпраці чи продажу цих територій. Головне — аби території ожили і почали розвиватися.

ДОВІДКА
На будівництво цеху № 5 кондитерської фабрики “Рошен” заплановані кошти в сумі 412 млн.грн., з яких уже освоєно 302 млн.
На молококонсервному комбінаті ведуться роботи по заглибленню паль, влаштуванню фундаментів під каркас будівлі і обладнання, внутрішньомайданчикових інженерних мереж. Перші поставки обладнання для комбінату заплановані на вересень поточного року.


Переглядів: 17932
Поширень: 0