Третій вінницький ФотоКвест23 червня наше місто перетвориться на арену змагань для учасників третього ФотоКвесту. Захід організовує Вінницький Бізнес Портал Vinbazar.com. Цього року буде ще більше команд, цікавіші завдання і, звичайно, цінніші подарунки.

Кожен бажаючий може взяти участь у фотогрі. Потрібно лише зібрати команду, узяти фотоапарат, прийти та перемогти. Попередньо подати заявку на участь можна в розділі “ФотоКвест” на сайті Vinbazar.com.  Якщо ви не встигли зробити цього завчасно, то на площі Театральній з 10:00 до 11:00 можна буде з легкістю записатися на гру. Кількість зареєстрованих команд уже перевищила позначку в два десятки.

ФотоКвест - це оригінальний спосіб відпочинку з друзями та можливість проявити свій творчий потенціал. Переможці отримають призи, а усі учасники запрошуються на ФотоКвест party, що відбудеться відразу після нагородження. Фотошоу та вечірка відбувається в нічному клубі “Форум”, за адресою вулиця Свердлова 172.

Не пропустіть незвичайну подію у нашому місті. Приймайте участь та відпочивайте креативно. Зустрінемося на старті уже в суботу. Детальнішу інформацію можна знайти на сайті:
http://vinbazar.com/fotokvest та у соціальних мережах http://vk.com/vinbazar_fotoquest.



Переглядів: 6101
Поширень: 0