Звичайно, Вінниця - не Канада. Вінниця – це прекрасна українська земля, багата природа, гладкі лани, добрі та привітні люди. Вінниця - це центр країни з типовим континентальним кліматом і суворими сніговими зимами. Саме тому до житлового будівництва на Вінниччині пред\'являються підвищені вимоги. Саме з цієї причини каркасні будинки за канадською технологією стали у Вінниці та області настільки популярними й затребуваними.

Будівництво канадських будинків у Вінниці

Будь-який будинок в першу чергу повинен бути теплим - і в прямому і в переносному сенсі. Ми хочемо, щоб наше житло було безпечним, надійним, довговічним, теплим, здоровим і не дорогим в обслуговуванні. Усім цим якостям якомога краще відповідають каркасні будинки, зведені з теплоізоляційного, якісного та недорогого матеріалу - сіп панелі.

Теплий дім

«Канадськими» будинки з сендвіч-панелей стали не тільки завдяки технології, розробленій на далекому континенті, а й завдяки канадським морозам до мінус 50-ти, з якими сіп панелі відмінно справлялися і не пропускали холод. Структурні теплозахисні панелі (SIP) мають мінімальні тепловтрати. Навіть при самому сильному холоді температура в термобудинку не падає більше, ніж на 2 градуси. При цьому товщина стіни будинку (панелі) становить понад 250 мм, а у цегляної стіни товщина була б близько двох метрів.

Каркасні будинки за канадською технологією будують і для полярних експедицій, де навіть літні температури мають знак «мінус». Будинок з сіп панелі швидко гріється й повільно остигає, що дає можливість економити опалення взимку і менше охолоджувати його влітку. Тим більше такий термобудиное підійде і для Вінниці, де зима не буває м\'якою, а літня спека часом зашкалює.

Надійний і безпечний будинок

Каркасна технологія разом зі структурними панелями забезпечує міцність і стійкість всієї конструкції споруди за рахунок посиленої жорсткості та малої ваги. Такі будівлі в декілька поверхів не бояться ні землетрусів, ні ураганних вітрів, ні важкого снігопаду. Поріг сейсмостійкості у них - до 9-ти балів.

Сіп панелі, завдяки монолітному склеюванню, витримують вертикальні навантаження до 10-ти тонн на ширину панелі 1250 мм і поперечні навантаження до 2-х тонн на квадратний метр. При цьому для котеджного будівництва цілком достатньо навантаження в 350 кг на метр квадратний.
Найстрашніша біда для будь-якого житла - пожежа. Каркасні будинки за канадською технологією відносяться до 3-го ступеня вогнестійкості і можуть стримувати вогонь протягом 60 хв. А сендвіч-панелі взагалі характеризуються як "безпечні", тому що мають антипіренове просочення, яке робить сіп панелі самозатухаючим.

Довговічний будинок

Ніхто сьогодні не скаже точно, наскільки довговічні каркасні термобудинки. Їх основний будівельний матеріал - пінополістирол - був вперше синтезований в 1952 р. Проте практика цього домобудівництва свідчить, що будівлі, вперше побудовані за каркасною технологією в тридцятих роках 20 століття, простояли не одне десятиліття. А відповідно до лабораторних розрахунків, термін життя каркасного «канадського» будинка з пінополістиролу і OСП панелей складе більше 100 років. Ви можете бути впевнені, що не тільки ваші онуки, але й правнуки, будуть щасливо жити в теплому та довговічному будинку.

Тому-то будівництво сьогодні канадських будинків у Вінниці, як і в інших куточках країни, - це не просто данина моді, але наполегливе веління практичного й динамічного ХХI століття.

Наші консультанти готові відповісти на будь-яке ваше питання, звертайтеся в компанію СітіЕкоБуд:

Адреса офісу: 21021, Україна, м. Вінниця, вул. Бевза, 34/6
тел. +380 432 65-63-30
моб. +38 067-709-73-75, +38 097-44-35-466
 



Переглядів: 14156
Поширень: 0