Міжнародний Віденський університет (Universität Wien, або Alma Mater Rudolphina Vindobonensis) - головний університет Відня та всієї Австрії. Це найбільший та престижний навчальний заклад з багатою багатовіковою історією.

Навчання у Увстрії

Програма навчання надає широкий вибір з більше трьох сотень спеціальностей, в тому числі магістратури, бакалаврату і докторату. Тут навчаються понад 80 тисяч студентів з 130 країн світу. Багато хто з випускників університету досягли успіху в найрізноманітніших галузях, а деякі навіть стали нобелівськими лауреатами.

Корпуси та відділення університету розташовуються більш ніж по 60 різним адресам. Головний університет Відня співпрацює з багатьма іншими вузами по всьому світу, а також підтримує програму з обміну студентами ERASMUS / SOKRATES. Завдяки цьому, випускники мають можливість продовжувати навчання в таких престижних навчальних закладах, як Гарвард, Оксфорд чи Кембридж.

Universität Wien має безліч інших привабливих перспектив і переваг. Ось лише деякі з них:

  • Якість австрійської освіти перебуває на найвищому рівні, а диплом випускника Віденського університету визнається по всьому світу. Після закінчення вузу у вас не буде проблем з пошуком роботи, і можна не сумніватися в тому, що вона буде гідно оплачуватися. Університет не тільки всіляко підтримує молодих спеціалістів, але й сам надає прекрасні можливості для працевлаштування.
  • Вступ у віденський університет для іноземних студентів здійснюється на дуже лояльних умовах. Отримати престижну вищу освіту тут можна практично безкоштовно, оскільки держава виділяє для цього відповідний бюджет.
  • Ще одна перевага навчання в університеті - можливість вивчити безкоштовно будь-яку іноземну мову, а при бажанні навіть не одину. Крім цього, будь-який студент може відвідати країну вивчення мови за програмою обміну або виїхати туди на стажування.
  • Навчальний процес проводиться за індивідуальним планом. Коли і які з десяти тисяч лекцій відвідувати, ви будете вирішувати самостійно. А досвідчені професори, спеціально запрошені з різних країн світу, зроблять цей процес плідним і захоплюючим.

Багато хто мріє вступити до Віденського університету, але вдається це далеко не всім. Комусь складно вивчити з нуля чужу мову, хтось утрудняється в плануванні індивідуальної програми навчання, а деякі відчувають складнощі з оформленням документів на вступ.

Спеціально для вирішення цих та багатьох інших проблем і створена компанія «Навчання у Відні». Наші фахівці готові зробити все, щоб ваш вступ в австрійський університет пройшов успішно. Ми надаємо повний комплекс послуг, від допомоги у виборі спеціальності та оформленні документів, до пошуку житла в Австрії і підбору індивідуальних мовних курсів. З кожним абітурієнтом індивідуально працює досвідчений фахівець компанії, враховуючи всі побажання і допомагаючи у важких ситуаціях. А вдячні студенти та випускники Віденського університету - це найкраща нагорода для нас. Сподіваємося, що і ви приєднаєтеся до їх числа.

Наша філія у Вінниці по вyл. 600-річчя, 46 (тур агенція «Панорама Тур») телефон +380 67 766-08-70



Переглядів: 25062
Поширень: 0