Завдяки новій додатковій можливості послуги «Мобільні Яндекс.Карти» комфортно почуватимуться на дорогах міст України і автоводії, і пішоходи, які користуються мобільним інтернетом від «Київстар». Безкоштовна послуга «Громадський транспорт», що стала доступною з «Мобільних Яндекс.Карт», дозволить абонентам «Київстар» визначатись з оптимальним шляхом для проїзду містом на громадському транспорті.

Можливість прокладати маршрути доступна для абонентів мобільного зв’язку «Київстар» у наступних містах: Київ, Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон та Ялта. Вони можуть легко і швидко дізнаватись про рух міських автобусів, тролейбусів, метрополітену в містах, де доступний цей вид транспорту, і безпомилково й комфортно почуватись навіть у незнайомих місцях.

Користуватись додатком «Мобільні Яндекс.Карти» можуть усі абоненти мобільного передплаченого та контрактного зв’язку. Плата за підключення послуги, а також абонентна плата не стягуються. Плата за інтернет-трафік при користуванні додатком з мобільного телефону також не стягується.

Послуга діє при доступі до мережі інтернет з використанням точок доступу:

  • www.ab.kyivstar.net — для абонентів передплаченої форми обслуговування;
  • www.djuice.com.ua — для абонентів Djuice;
  • internet.beeline.ua — для абонентів Beeline;
  • www.kyivstar.net — для абонентів контрактної форми обслуговування.

Для отримання детальної інформації про спільну акцію компаній «Яндекс» та «Київстар» телефонуйте за номером 922*14* (дзвінки з номерів мережі «Київстар» не тарифікуються).

«Київстар» та «Яндекс» розпочали співпрацю у червні 2011 року.

Спільними акціями «Київстар» дбає про те, щоб клієнти отримували максимум від мобільного інтернету.



Переглядів: 4972
Поширень: 0