Це найбільший форум ювелірів України – виставка «Ювелір Експо», яка днями проходила в Києві. Кілограми золотих зливків та, скажімо, неймовірної краси діамантова рука, за ціною, що наближується до суми з шістьма нулями, можуть просто шокувати непідготовлених глядачів. Але ж насамперед цей форум для професіоналів. Виробники прикрас тримають іспит. Чи будуть користуватись попитом в оптових покупців ті вироби, що придумувались місяцями і втілювались у коштовному металі і каменях? Якщо сподобається – це й буде успіх: прикраси розійдуться по полицях салонів всієї України. Саме так розцінює підсумки участі у столичній експозиції директор ювелірного центру «Діадема» Олександр Дерун. Задуми вінницьких дизайнерів, вишукана якість прикрас і цього разу стала до вподоби власникам найбільших ювелірних торговельних мереж. Як-то кажуть – влучили в «десятку». Каблучки, сережки, персні, особливо з великими напівкоштовними каменями, примушували надовго зупинятись в павільйоні «Діадеми» не лише киян, а й гостей з-за кордону. До речі, цими днями у колективу «Діадеми» був ще один привід відчути гордість за свою працю.

"Нашу фирму наградили Большим орденом Фаберже, - розповів О.Дерун, - этим орденом награждены всего 10 компаний в СНГ, в том числе, в этом году две в Украине, одна из которых - мы".

Цікаво, як у «Діадеми» з\'явився ще один напрям, дещо незвичний для ювелірної компанії. Три роки тому вони виготовили для Вінниці Ключ Міста. Помітили, що виникла цікавість. Почали робити міську символіку, а нещодавно Вінницька єпархія доручила «Діадемі» виготовити свій герб. Амбітні приватні особи охоче підкреслюють вигляд коштовними заколками, запонками і ґудзиками. А взагалі є дві основні причини купувати ювелірні прикраси - окрім збереження заощаджень: це бажання залишатися на хвилі моди і дарувати радість своїм коханим і близьким. «Діадема» прагне всіляко підтримувати цю традицію і робить коштовні витвори мистецтва доступнішими для люблячих сердець і різних гаманців у мережі своїх салонів. А це якраз доречно напередодні Новорічних і Різдвяних свят.



Переглядів: 4653
Поширень: 0