«Швидкі побачення» (Speeddating) – це вечір міні-побачень, що організовується з метою познайомити людей один з одним, відірвати їх від спілкування в соціальних мережах, допомогти учасникам краще пізнати внутрішній світ співрозмовника за зовсім короткий час. На вечірці кожен учасник буде мати 15 зустрічей тет-а-тет з представниками протилежної статі у форматі швидкого побачення, кожне з яких триватиме 5 хвилин. Учасників, які прийняли участь в конкурсі чекає подарунок.

Speeddating це не просто вечірка знайомств, а ще й романтично організоване середовище.
Ми потурбуємося про те, аби ви відчули себе невимушено, приємно та комфортно, а Ваші нові знайомства принесли Вам позитивні емоції.

Історична довідка:
Speeddating – експрес-побачення, метою яких є знайомство людей між собою. Формат speeddating вигадав РавинЯковДево з Лос-Анджелесу в 1998 році. Перша вечірка міні-побачень пройшла у Бевер볥іллз у «Pete\'sCafe». Дуже швидко speeddating завоював популярність у всьому світі як революційний спосіб знайомств для успішних, але завантажених роботою самотніх професіоналів. У Лондоні вечірки проходять з аншлагами, потрапити в зону speed-dating без попередньої реєстрації практично неможливо. У США вечірки міні-побачень давно стали модним трендом.

Відбір учасників: проводиться шляхом on-line реєстрації на сайті magigrand.com.

Правила участі

  1. Кількість учасників програми обмежена (15 хлопців та 15 дівчат).
  2. Кожен учасник отримує іменний бейдж та анкету для нотаток зі списком кандидатів протилежної статі – «Картка симпатій» (якщо Вам сподобався співрозмовник і Ви б хотіли зустрітися знову, поставте галочку в графі "Так").
  3. Згідно нумерації, жінки та чоловіки займають свої місця за столиками.
  4. Кожна пара отримує по 5 хвилин для спілкування.
  5. Після 5-ти хвилин за сигналом ведучого чоловіки пересідають за наступний столик, жінки залишаються на своїх місцях.
  6. Протягом 1 хвилини після кожної бесіди, учасник «Speeddating» робить нотатку про враження від знайомства у отриманій анкеті – «Картці симпатій».
  7. У графі "Так" Ви можете відмітити усіх приємних Вам співрозмовників.
  8. По завершенню вечірки, усі здають свої анкети з вибором організаторам.
  9. За результатами анкет організатори відбирають пари, що співпали за взаємністю і обмінюють їх координатами.
  10. Пари, які співпали можуть виграти романтичні призи.
     



Переглядів: 6172
Поширень: 0