Не секрет, що для кожного дорослого дитяча мрія є найвищим еталоном цінностей. Що ми, дорослі, робимо для того, аби її втілити? Ми ладні відшукати будь-які можливості, аби наші діти розкривали бутон своїх талантів, опановуючи мистецтво співу, танцю, займаючись декором чи ліпкою, відвідуючи художні школи чи спортивні секції. Багато хто заперечить: нестача коштів – болісна проблема для багатьох батьків, які не мають навіть середніх статків. Але неможливе стає можливим саме завдяки тим, хто не боїться шукати і знаходити, хто відважується спробувати себе у різних талант-шоу.

Вже четвертий рік поспіль небайдужі люди в місті козацької слави Сміла Черкаської області збирають юних дарувань, аби дати їм можливість розкрити свої таланти, показати їх широкому загалу, створити атмосферу дружби, взаєморозуміння, доброзичливості між учасника ми сприяти самоствердженню юних талантів, підвищенню їх професійної майстерності та зростанню творчої кар’єри.

Фестиваль Штурм, що проводиться у Смілі дає можливість представникам з усіх куточків України показати свої здібності дітям та молоді від 5 до 25 років в номінаціях: вокал, хореографія, оригінальний жанр (пластичний етюд, акробатика, еквілібр, антипод, каучук, клоунада і т.д.), інструментальний жанр (народний, симфонічний, класичний, естрадний, в тому числі джаз), образотворче мистецтво (живопис, графіка).

Нагородження учасників фестивалю Штурм, м. СмілаЗа результатами конкурсних виступів визначаються гран-прі фестивалю-конкурсу, 1-е, 2-е, 3-є місця в кожній номінації. Нагородження переможців відбувається на гала-концерті.

Рішенням журі всі учасники фестивалю-конкурсу нагороджуються дипломами за участь, пам’ятними відзнаками фестивалю-конкурсу та подарунками.

Лауреати I-ої, II-ої та III-ої премій нагороджуються дипломами, пам’ятними відзнаками фестивалю-конкурсу, подарунками та фірмовими кубками.

Володарі гран-прі фестивалю-конкурсу нагороджуються дипломами, пам’ятними відзнаками, фірмовими кубками та грошовими преміями.

Журі фестивалю-конкурсу призначає також заохочувальні призи за номінаціями: новизна і оригінальність хореографічної постановки; за вірність національним традиціям; за краще сучасне шоу; за краще музичне оформлення; за кращі костюми; відкриття фестивалю.

Незважаючи на те, що фестиваль Всеукраїнського рівня, Вінниччина братиме участь в цьому грандіозному заході вперше, а натхненником, що організовує свою опіку та супровід виступає наша компанія «Некрасов».

«Останнім часом в Україні мають місце різного роду шоу, зокрема «Голос країни. Діти», «Україна сльозам не вірить» та інші, де діти та підлітки можуть показати свої творчі таланти на сцені, - говорить директор концертної компанії Олексій Некрасов.Так, це дуже добре, але це лише для невеличкої частини охочих, і такого найвищого «телевізійного» щабля досягають одиниці, інших натомість чекають часто сльози розчарувань та нереалізовані надії. Натомість фестиваль «Штурм» це прекрасна альтернатива спробувати себе, і тому ми взялися організовувати поїздку вінницьких талановитих дітей до Сміли. Особисто мені хочеться, аби наш прекрасний подільський край засяяв усіма барвами талантів на Всеукраїнському рівні. А гордитися нам є чим, і в цьому переконувати нікого не треба: наша подільська перлина просто-таки усіяна перлинами дитячої творчості. До того ж, це розширення регіональних та міжрегіональних творчих обмінів популяризуватиме дитячу творчість, сприятиме творчому пошуку. А для дітей, звісно, це прекрасна можливість отримати нових друзів та радість від спілкування».

Певица Ольга Юнакова на Фесте "Штурм"Цікаво також те, що сприятиме творчому пошуку юних дарувань дійсно компетентне журі, зокрема Андріс Капіньш, Валерій Кулічкін, Ірина Волгіна, Володимир Татарінов, Наталія Шилова, Тетяна Дзіватовська...

Голова журі Ольга Юнакова готує спеціальний приз для вокалістів – запис на професійній студії. Серед членів журі буде і фіналістка шоу «Голос країни» Антоніна Матвієнко.

«... Не має сумнівів в тому, що на цьому фестивалі-конкурсі ми дізнаємось про нові імена в багатоквітності зірок вінка творчих здібностей дитинства. Знаємо, що кожний учасник конкурсу зробить все можливе, щоб показати самобутнє мистецтво свого регіона і досягти перемоги», - стверджують організатори фестивалю.

Фестиваль проходитиме з 19 по 21 квітня під патронатом Міністерства культури України; Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України; Смілянської міської ради та Спілки дитячих та юнацьких організацій Черкащини.

«Основним завданням фестивалю-конкурсу є культурологічна, інформаційна діяльність, виявлення та підтримка молодих виконавців і авторів у фестивальних жанрах. На мене покладено подвійну відповідальність за моїх земляків - учасників конкурсу, адже географія конкурсу майорітиме талантами, і тому треба знайти тих, хто дивуватиме своєю унікальністю, матиме ексклюзивні номери, які не залишать байдужими глядачів, організаторів і віче високе, тобто журі. І я хочу, аби Вінниччина в фіналі була представлена в різних жанрах, тому і погодився стати членом журі. А в тому, що, наші діти достойні стати переможцями, я не маю жодних сумнівів», - сказав Олексій Некрасов.

Прийом заявок на участь у фестивалі до 10 квітня 2013р.

Більш детальну інформацію можна дізнатись на сайті shturm.org.ua або за телефонами:

  • м. Сміла 38 067 994-87-35,
  • м. Вінниця 38 063 159-17-17,
  • м. Київ 38 067 504-56-14



Переглядів: 6435
Поширень: 0