Навчальна програма «Курс цифрових технологій корпорації Microsoft», яку ГО «Подільска агенція регіонального розвитку» реалізує в рамках проекту «IDEA» за підтримки «Microsoft YouthSpark».

Навчальна програма складалась з базових курсів з роботи за комп’ютером, використання програмного забезпечення і обробки цифрових даних (основи роботи з комп’ютером, Інтернет і Веб, програми підвищення продуктивності, безпека та конфіденційність комп’ютерів, цифровий стиль життя тощо).

Окрім основ роботи з комп’ютером, студенти навчального курсу дізнались також про правила написання резюме, основи публічних виступів, можливості волонтерської праці за кордоном.

На цьому навчання не припиняється, всіх бажаючих запрошуємо надсилати свої мотиваційні листи на адресу:
[email protected]

Контактна особа:
Олена Заверюха
Антон Горин

Контактний телефон:
+380432 69 44 32

Довідка:
Метою Проекту є розширення можливостей доступу до інформаційних технологій, удосконалення технічних навичок і можливостей для безробітної та частково зайнятої молоді, молодих людей в скрутному соціально-економічному становищі, з обмеженими можливостями здоров’я та інших соціально-незахищених прошарків молоді. Навчальні заняття за проектом орієнтовані на надання соціально-незахищеним прошаркам молоді можливості отримати знання в галузі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій і використовувати ці знання для покращення умов життя в місцевій громаді.
Основними цільовими віковими групами Проекту є молодь віком 13-17 років і 18-24 роки.


Переглядів: 2527
Поширень: 0