Благодійний вечір «З Любов’ю до Вас» відбудеться у м. Вінниця, театр ім. Садовського, 15 червня 2013 року о 16.00.

На запрошення ініціатора вечора - дизайнера Ольги Родченко підтримати онкохворих дітей Вінниччини, відомий артист погодився з відкритим серцем, прийнявши пропозицію приїхати до Вінниці з концертною програмою.

Василь Лазарович має рідкісний бас-баритон . Працює в музичних жанрах: опера, classical crossover, симфо-джаз, classical pop.

Біографічні дані

Василь ЛазаровичЗ 2003р.-2004р. - актор Першого українського мюзиклу «Екватор» (роль Олександра ІІ).
2004р. – участь у Міжнародному конкурсі «Слов’янський базар»,Вітебськ.
З 2004р.-2005р. – соліст Державного оркестру Республіки Білорусь під художнім керівництвом Народного Артиста СРСР Михайла Фінберга.
2005р. – «Найкращий голос фестивалю» «Ретрофест»(Італія).
З 2005р.-2010р. - здобував Другу Вищу Освіту в Національній Музичній Академії ім. П.І.Чайковського, факультет «Вокальне мистецтво».
В 2007 році Василь Лазарович представив Україну на Міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова Хвиля» у Юрмалі.
В 2011 році Василь Лазарович відкрив власну концертну компанію «Гранд Концерт», яка плідно працює над виробництвом сучасного українського концертного продукту. Компанія успішно розвивається. На сьогоднішній день, налічує 18 співробітників і працює над популяризацією українського продукту за кордоном. Вже третій рік поспіль, компанія Василя Лазаровича успішно з повним аншлагом проводить проект до Дня 8 березня «Тобі, Єдиній» та виходить на телеканалі «Інтер».
Музичний стиль Василя Лазаровича – своєрідний синтез, що гармонічно поєднує між собою класичну музику, поп, рок та електронну музику, які об’єднуються одним музичним стилем що має назву classical crossover. Репертуар Василя Лазаровича багатогранний. У його складі: класичні оперні арії, романси,українська ретро-класика в симфо-джазовій обробці та сучасна європейська поп-лірика.

Погляди Василя Лазаровича

Василь ЛазаровичЩо означає для Вас публічність?
Публічність – це, перш за все, відповідальність, яка вимагає високого рівня поведінки та спілкування. Коли ти стаєш публічною людиною, ти не маєш право на помилку, ти повинен відповідати за все що ти говориш, за свої вчинки, за свої слова. Але, насправді, основне – це залишатися собою. І не намагатися бути штучним.
Я завжди прагнув стати особистістю і не прагнув стати публічним. Задля цього досягнення я багато працював над собою. Увесь той період можна віднести до періоду становлення. Основне не те, ким ти був учора, а те, ким ти є на сьогоднішній день.

Розкажіть про свою концертну компанію.
Концертна компанія «Гранд Концерт» існує з 2011 року і встигла завоювати авторитет на ринку України і Росії. Показовим проектом компанії є щорічний проект «Тобі, Єдиній!», який збирає кращих співаків України, Росії та зарубіжних зірок, - представників чоловічої статі в одному концерті напередодні 8 березня у супроводі симфонічного оркестру. Даний проект виходив в телеверсії не тільки в Україні, але й в країнах ближнього зарубіжжя. Учасники проекту завжди із Василь Лазаровичзадоволення беруть участь у проекті, так як їм надзвичайно подобається не тільки рівень проведення концерту (яскраві декорації, відео дизайн…), але й головна мета проекту – подарувати жінці справжнє свято. В проекті приймали участь такі зірки як: Кріс Норман, Алессандро Сафіна, Микола Басков, Хор Турецького, Олександр Сєров, Сосо Павлиашвили, Ігор Ніколаєв, Брендон Стоун, Олександр Малінін, Олександр Маршал, Михайло Шуфутинський, Стас Пьєха, Авраам Руссо, Сергій Лазарєв та інші…
Компанія займається виробництвом творчих авторських проектів на території України та реалізацією їх за кордоном.

Ви мали представляти Україну у пісенному конкурсі «Євробачення» у 2010 році, яке проходило у Норвегії. Європейські букмекери ставили Вас у трійку лідерів. Що Ви відчували, коли у Вас забрали це право і чи позначилось якось це на Вашій кар’єрі?
У кожного століття своє середньовіччя. Все, що минуло, вже в минулому. Я живу заради майбутнього. Єдине, що я взяв з того періоду – мудрість. Я став по-іншому дивитися на речі, став більш дипломатичнішим, зустрів справжніх друзів та зібрав професійну команду для свого бізнесу. Неодноразово став переконуватись, що люди люблять успішних людей. Тому, є до чого прагнути.

Які плани у Вас на цей рік?
Готую запис альбому у стилі сучасної опери у супроводі симфонічного оркестру. Компанія планує запуск 6 проектів на осінь. Планів багато. Але, я люблю щоб за мене говорили мої вчинки і досягнення, а не плани.

Як Ви ставитесь до благодійності?
Завжди дуже уважно та обережно обираю проекти, яким надаю свою підтримку. Справжня благодійність, від серця, варта уваги та підтримки суспільства. У всіх розвинених країнах світу благодійна діяльність поширена та є ознакою цивілізованого суспільства.



Переглядів: 6954
Поширень: 0