Як повідомляє прес-cлужба банку у Вінницькій області, участь у проведенні акції, головною умовою якої було здійснення будь-якого платежу через систему Приват24 з 15.02 до 31.03.2013р., брали всі клієнти банку, які є власниками платіжних карт, а отже чимало з них є постіними користувачами інтернет-банкінгу Приват24.

Активно переходячи на використання сучасних технологій, не можна не враховувати швидкість розвитку бізнесових процесів, які часто задають ритм життя і тим самим змушують впроваджувати ці самі технології у системи, створені для грошових відносин. Такою системою являється інтернет-банкінг Приват24, який дозволяє клієнтам банку перевіряти стан рахунків, поповнювати мобільний, здійснювати грошові перекази, оплачувати комунальні та виконувати багато інших операцій.

У зв\'язку із розвитком сучасних технологій, зростанням можливостей смартфонів та планшетів, клієнтам ПриватБанку вже не потрібно відвідувати відділення, у них є можливість здійснювати усі банківські операції там, де їм зручно, маючи при собі лише планшет або смартфон зі зручним мобільним сервісом Приват24, що дозволяє крокувати у ногу із часом.

Алла Григорівна Шеренгова отримала планшет

Саме такий планшет отримала переможець акції "Розіграш iPad mini" Алла Григорівна Шеренгова:

- Я користувалась, як і завжди, послугами банку, в тому числі Приват24, і для мене став приємною несподіванкою дзвінок з банку: “Ви виграли планшет!”. Тепер мої діти зі мною будуть дружити ще більше, - посміхаючись, розповідає щаслива переможиця.

ПриватБанк щомісяця проводить інтерактиви зі своїми клієнтами, заоохочуючи їх до використання у своєму житті зручних сучасних технологій.

Навчитися користивуватися сервісом Приват24 можна за допомогою відео-інструкцій на сайті ПриватБанку - www.privatbank.ua

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua



Переглядів: 5248
Поширень: 0