День Європи гучно пролунав по усій країні. Масовими гуляннями, концертами, презентаціями це свято запам\'яталось вінничанам. Кияни День Європи відзначали не менш гучно. В рамках святкування Дня Європи на Хрещатику вперше пройшов міжнародний фестиваль мистецтв “24 carats of art”. Хоч таланти тут презентувала діти та молодь з усього світу, в центрі уваги були подоляни, яких на свято привіз директор святкової агенції “Некрасов” Олексій Некрасов. На початку фестивалю саме юні танцівники данс -студії “Ніка” вручали коровай голові Київської мерії Олександру Попову. Колектив виявився не лише хлібосольним, а й талановитим. “Ніка” з фестивалю привезла гран-прі у номінації “хореографія”.

На столичному Дні Європи вінничани запалили діамантові зорі у "24 carats"

Танцювальна студія була не єдиною із Вінниці, що запам\'яталась киянам та гостям міста у цей святковий день. Гніванський зразковий фольклорний ансамбль “Дивоцвіт” вражав своєю самобутністю-цим і завоював симпатію глядачів та гран-прі у номінації “вокальний ансамбль”.
Лауреатами першої премії міжнародного фестивалю “24 карати творчості” стали також подоляни Христина Римар, Марія Бекас та ансамбль “Соул” (номінація “вокал”). Ансамбль “Квартонікс” отримав диплом лауреата першої премії у номінації “естрадний спів”.

Почесними гостями фестивалю стали Фабіо Боєро (Сан Ремо, Італія, директор культурного італійського центру Fabrizio de Andre), Влодимир Лейсле (Голова Ради німців України), Тетяна Піскарьова (Заслужена артистка України).

На столичному Дні Європи вінничани запалили діамантові зорі у "24 carats"

Під час концертно-конкурсної програми публіку живим виконанням потішили такі відомі співачки, як Ольга Юнакова, Анна Кросс та представники продюсерського центру «24 carats of art» - Марина Пархоменко, Анастасія Беспала.

Організатором фестивалю виступив однойменний Продюсерський центр "24 carats of art» і Клуб хореографічного та вокального мистецтва "Міленіум" - Президент - кандидат мистецтвознавства, доцент – Тетяна Павлюк.

На столичному Дні Європи вінничани запалили діамантові зорі у "24 carats"

Слід вказати, що перший фестиваль відбувся в Італії, у вересні 2009 року. Другий етап Міжнародного фестивалю «24 carats of art -2013» відбудеться в м. Вінниця, 28-29 вересня цього року. Причина тому- неабиякий інтерес вінничан до участі в концертно-конкурсній програмі «24 carats of art». А сприяла в цьому робота концертного агенства «Некрасов», та його керівника і члена журі конкурсу Олексія Некрасова.

Більше фото та відео фестивалю можна переглянути тут.



Переглядів: 4925
Поширень: 0