"Тепер клієнти ПриватБанку, отримавши професійну консультацію менеджера фірми "Мер-Ка-Ба" та визначившись із туром у одному із офісім турфірми, які знаходяться у Вінниці у ТЦ "Магігрнад" та ТРК "Мегамолл", можуть відпочивати вже сьогодні, а оплачувати вартість туру частинами, до 12 місяців, не переплачуючи при цьому ні копійки,- розповідає керівник направлення "Оплата частинами" у Вінницькій області Сергій Малецький”.

"Оплата частинами" - популярна і надзвичайно актуальна у розпал курортного сезону пропозиція від ПриватБанку. Дана послуга дозволяє купувати як і товари, так і послуги в розстрочку до 12 місяців без будь-якої комісії.

На сьогодняшній день безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу Приватбанку «Оплата частинами» пропонують більш, ніж 350 Вінницьких торгових точок.

З кожним місяцем їх буде ставати все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, володіти ним зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків.

Сервіс безвідсоткового кредитування "Оплата частинами" сьогодні працює в більшості відомих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін.

З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити на 12 рівних частин. Кредит оформлюється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

У Вінниці за підсумками 1 півріччя 2013 року по програмі «Оплата частинами» зроблено 1200 покупок на суму понад 3 млн. гривень. До даної програми підключені найбільші торгові точки міста: Comfy, Алло, Мобілочка, ПМП Техніка, MOYO та інші, а від тепер і туристична фірма "Мер-Ка-Ба". Всього розплатитися частинами можна в більше 350 точках Вінниці та області.



Переглядів: 5279
Поширень: 0