Найбільший український банк став першим і поки що єдиним офіційним фінансовим партнером соцмережі в Україні, що дозволяє купувати "голоси" миттєво і без додаткових комісій.

Як повідомив регіональний прес-офіс банку, користувачі соцмережі можуть легко і швидко купувати через ПриватБанк голоси «ВКонтактє», щоб робити подарунки друзям і користуватися платними додатками. Раніше для цього потрібно було витрачати зайвий час та гроші на послуги посередників або відправку платних СМС.

Заплатити за голоси «ВКонтактє» можна за допомогою пластикових карт банку через Інтернет-банк Приват24 і платіжні додатки Privat24 для iPhone і Android. Після проведення оплати особистий рахунок користувача поповнюється миттєво.

Сьогодні через онлайн-сервіси ПриватБанку можна без комісії поповнити телефон будь-якого оператора мобільного зв\'язку, оплатити послуги Інтернет-провайдерів, компанії Skype і інші сервіси. На сьогоднішній день клієнтами Інтернет-банку Приват24 є більше 2,5 мільйонів чоловік. Щодня в Приват24 здійснюється понад 500 тисяч транзакцій.



Переглядів: 3188
Поширень: 0