Як повідомили в банку, відправити безкоштовний в Україну переказ можна в будь-якому відділенні, більше 1900 банкоматах або 560 терміналах самообслуговування російського ПриватБанку. Також без комісії можна відправляти гроші в Україну через більш 120 000 QIWI-Терміналів та відділення банків-партнерів PrivatMoney в Росії.

"Ми зробили простий, зручний і безкоштовний сервіс. Фактично це змінює сформовану модель ринку переказів - тепер наші клієнти можуть отримувати перекази від родичів і друзів з Росії абсолютно безкоштовно, - говорить керівник Бізнесу Платежі та перекази ПриватБанку Михайло Рогальський. - Процедура відправки займає всього пару хвилин, а отримати гроші можна вже через 10 хвилин після відправлення переказу без комісії і навіть не приходячи до відділення банку".

Щоб відправити безкоштовний переказ з Росії в Україну, достатньо заповнити просту форму для здійснення переказу і вказати номер телефону одержувача. Після відправки грошей з ним зв\'яжеться оператор ПриватБанку і здійснить виплату переказу на картку або запросить у відділення для отримання переказу. Перекази без комісій за зарахування та зняття коштів можна відправити у російських рублях, а отримати як в рублях, так і в гривнях або доларах США з виплатою на карту ПриватБанку.

Отримати переказ без комісії можуть всі власники карток Універсальна та карт для виплат ПриватБанку. Якщо у клієнта немає однієї з цих карт, її можна безкоштовно оформити в будь-якому відділенні ПриватБанку або отримати переказ без відкриття карти з виплатою комісії в розмірі 2% від суми переказу. Також на пільгові перекази діє обмеження по сумі переказу не більше 5 000 дол США на місяць. Детальну інформацію про безкоштовні перекази з Росії в Україну можна отримати за телефоном служби підтримки російського банку 8 800 200 20 80, в будь-якому з 253 відділень банку в Росії і 3950 відділень в Україні.

Міжнародна банківська група ПриватБанк обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 12 країнах світу, серед яких Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. За даними РІА. Рейтинг, ПриватБанк входить до ТОП-10 банків СНД, а у рейтингу ТОП-1000 світових банків ПриватБанк займає 8 місце в десятці найбільших банків Центральної та Східної Європи. У Росії ПриватБанк обслуговує клієнтів через дочірній банк ЗАТ МКБ Москомприватбанк (Генеральна ліцензія ЦБ РФ № 2827 від 23 квітня 2012 року). Детальна інформація про банк на www.privatbank.ru.



Переглядів: 4431
Поширень: 0