Як повідомили в банку, найпопулярніші платежі - перекази між картками "Універсальна", а також платежі на картки "Універсальна" з карт для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні та ін.) тепер проводяться безкоштовно. Значно знижена і вартість переказів на картки інших, у тому числі зарубіжних банків.

"Ми прийняли рішення радикально спростити наші тарифи. На це у нас пішло майже півроку, і ось, нарешті, сьогодні ми оголошуємо про запуск нових, більш простих і логічних тарифів, - говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - Тарифи майже скрізь стали вигідніше для клієнтів".

При проведенні безготівкових платежів з використанням особистих коштів на картах "Універсальна", тарифи будуть такими ж, як і при одержанні готівки у банкоматах - 1%, а платежі на будь-які рахунки ПриватБанку за Україну будуть коштувати всього 0,5%. Нові тарифи на платежі з карт діють для всіх операцій, які проводяться власниками карт банку через Інтернет-банк Приват24, мережу терміналів самообслуговування і банкоматів ПриватБанку. Більш докладно про вигідні умови безготівкових платежів можна дізнатися на спеціально створенній веб-сторінці.



Переглядів: 3632
Поширень: 0