Пропонуємо програми:

«Новий Лісабон»

Орієнтовний період – перша декада жовтня. Запрошуємо відвідати Universidade Nova de Lisboa - кращий університет південної Європи. Це абсолютно новий варіант європейської освіти, де висока якість диплому забезпечує стовідсоткове працевлаштування у найкращих компаніях, а ціна за навчання приємно здивує. Університет відкриває двері факультетів науки та технологій (спеціальності: розробка мікро і нано- технологій, електронна і комп’ютерна інженерія, менеджмент промислового виробництва) соціальних та гуманітарних наук, правознавства, хімічних та біологічних технологій (прикладна хімія, біохімія, клітинна і молекулярна біологія, хімічна і біохімічна інженерія). Програма поїздки охоплює ознайомчі екскурсії Лісабоном.

«Доступна Польща»

Орієнтовний період – перша декада грудня. На Вас чекають вищі навчальні заклади Кельце, Кракова та Варшави. Переваг у них чимало: близькість до України, високі освітні стандарти, доступні ціни на навчання. Поїздка передбачає екскурсії містами Польщі.

«Перспективні Нідерланди»

Понад 180 студентів, які здобули дипломи університетів Ханзе та Стенден, отримали роботу у провідних компаніях Європи та України. Освіта в Голландії - це гарантія якісних практичних знань та навиків, які користуються попитом на ринку праці. А маршрут поїздки сплановано так, що Ви зможете цікаво та пізнавально провести час у Амстердамі.

VLS надає повний пакет послуг: візова підтримка, трансфер, проживання, екскурсійна програма. Додаткову інформацію Ви можете дізнатися у менеджерів VLS.

Контактний телефон:
+38 (0432) 51-73-05
+38 (067) 208-00-44
+38 (063) 830-22-13

Скористайтеся шансом та особисто пересвідчіться в перспективах освіти в Європі!



Переглядів: 4521
Поширень: 0