Як повідомили в Центрі електронного бізнесу ПриватБанку, в Хакатоні взяли участь 10 команд з України та Росії. Всього за 24 години безперервної роботи команди зробили кілька цікавих додатків для Google Glass - від системи розпізнавання та оплати товарів до програми для швидкого управління за допомогою Окулярів особистим банківським рахунком.

- Ми стали першопрохідцями в області фінансових додатків для Google Glass у світі, так як основним чинником є навіть не самі Окуляри, а наявність сервісів, готових з ними спілкуватися, - каже заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Тому ми з задоволенням підтримуємо новий рух розробників додатків для цих дивовижних девайсів, які в майбутньому допоможуть людині більш комфортно отримувати інформацію і спілкуватися із зовнішнім світом.

За підсумками Хакатона кращою командою розробників, на думку журі, стала команда з Черкас, що запропонувала бібліотеку для організації передачі даних між Android-пристроями і Google Glass через Bluetooth, а також додаток для введення текстової інформації в Google Glass з використанням азбуки Морзе.

Крім київського Хакатона, в рамках Ukraine Google Glass Tour (організованого за підтримки DataArt Kyiv, Lohika Lviv і Ciklum Dnipropetrovs k) також пройшла серія заходів у Львові та Дніпропетровську, присвячених практичному знайомству девелоперів, що програмують під Android, з революційним і поки ще важкодоступними Google Glass .



Переглядів: 2881
Поширень: 0