У нашому місті є багато гарних та активних ініціатив, яким для ефективнішої роботи потрібна підтримка та популяризація. З метою розвитку спроможності громадських організацій та громадянського суспільства відбудеться ярмарка громадських організацій, яка буде у вигляді інформаційної кав’ярні «Вільна кава для вільних людей».

Цей захід має на меті показати роботу громадських організацій, познайомити їх між собою, надати можливість вінничанам ознайомитись з ними та долучитись до діяльності і все це проходитиме у затишній та комфортній атмосфері.

Під час заходу перехожі зможуть попити каву, чай, пригоститись смаколиками і, найголовніше, почути цікаву інформацію про діяльність ГО, клубів, гуртків, ініціативних груп, а також подати свої ідеї, знайти підтримку або ж просто провести гарно час.

Інформаційна кав’ярня буде проходити 15 вересня з 15:00-19:00, на майдані Незалежності, біля фонтану.

Запрошуємо усі ініціативи, громадські організації, вінничан, клуби, гуртки та усіх, хто має реалізовані цікаві проекти до участі у «кав’ярні»! Цього дня Ви зможете поділитись своїми здобутками, напрацюваннями та знайти нових прихильників та активістів. Також для зареєстрованих учасників проходитиме «експрес побачення», де кожен матимете змогу познайомитись з новими організаціями, запланувати нові цікаві проекти.

Реєстрація триватиме до 9 вересня 15:00.

Для участі необхідно:

Надати до 10 друкованих фотографій ваших проектів, заходів, акцій, якими б ви хотіли поділитись для фотосушки (формат фотографій, якість та інші параметри – по вашому бажанню).
Заповнити анкету та надіслати координаторам ([email protected] ).

За додатковою інформацією, звертатись:

  • 097 72 27 608 Мар’яна
  • 097 61 46 036 Станіслав



Переглядів: 5049
Поширень: 0