ПриватБанк запустив нову послугу, яка дозволяє клієнтам банку бронювати готелі по всьому світу. Тепер користувачі системи онлайн-банкінгу Приват24 можуть буквально за кілька кліків забронювати номер в готелі за доступними цінами і без додаткових комісій. Партнером банку виступив сервіс бронювання готелів Ostrovok.ru, в базі даних якого більше 135 тисяч готелів в 200 країнах світу.

"У Приват24 тепер знайти відповідний номер в готелі простіше простого, а головне, у нас можна забронювати номери по дійсно демократичним цінам, без комісій та передоплати. Скоро така послуга буде доступна і в терміналах самообслуговування а також відділеннях банку, - говорить керівник Приват24 Тетяна Ігнатенко. - Крім зручної процедури вибору готелю, Островок.ру забезпечує цілодобову підтримку клієнтів у будь-якій точці світу".

Сервіс бронювання в Приват24 працює цілодобово і доступний в будь-якої точці світу, де є вихід в Інтернет. Щоб забронювати номер в готелі, потрібно зайти в розділ Квитки - Готелі, вказати місто або країну, дати візиту і кількість гостей. Потім залишається завершити оформлення заявки на сайті служби бронювання Ostrovok.ru.

"Ми будуємо довгострокову співпрацю з ПриватБанком, що відкриває нові можливості для наших клієнтів, - розповідає Федір Єгоров, директор по роботі з готелями Ostrovok.ru. - Зараз готелі Островка доступні на сайті Приват 24, далі ми будемо запускати різні канали продажів в офісах банку, через термінали, особистий кабінет користувача та інші. Ми раді запропонувати клієнтам банку великий вибір готелів, кращі тарифи на номери, цілодобовий сервіс і підтримку. При-цьому, наша співпраця є двосторонньою - ПриватБанк надає великий спектр сервісів і послуг, які цікаві Островку".

Сервіс Ostrovok.ru пропонує 135 000 готелів у 200 країнах світу. Бронювати готель можна на сайті компанії, через мобільні додатки і цілодобову службу підтримки клієнтів.

Довідка:

У Вінницькій області 224 банкомата, 293 термінала самообслуговування та 106 відділень.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.



Переглядів: 5733
Поширень: 0