Вінницьке відділення ПриватБанку “Мегамолл”, яке розташоване безпосередньо у ТРЦ МЕГАМОЛЛ за адресою вул. 600-річчя, 17 у новому форматі дозволить обслуговувати не лише мешканців даного району але й численних відвідувачів торгово-розважального центру.

На відділенні виділені зони самообслуговування, що позбавить відвідувачів від черг і стомлюючого очікування.

У ТРЦ МЕГАМОЛЛ відкрилось  відділення ПриватБанку у новому сучасному форматі

Тепер клієнти ПриватБанку можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає створення черг.

- Зона самообслуговування, яка виділена у відділенні, дасть змогу клієнтам швидко виконати будь-яку банківську операцію, а я залюбки навчу користуватись новими технологіями і можливостям, які надає ПриватБанк, - каже Юлія Калінчук, керівник відділення. Треба зазначити, що такі сучасні та зручні відділення вже тривалий час успішно функціонують у інших торгових центрах Вінниці таких як:

  • ТЦ SkyPark, вул. Козицького, 51 (понеделок-п\'ятница: 09.00 -19.00, без перерви. Субота, неділя, святкові з 9:00 по 16:00)
  • ТЦ Петроцентр, проспект Коцюбинського, 70 (понеділок-п\'ятниця: 10:00 -19:00, перерва 14:00-15:00, субота та неділя вихідний)
  • ТЦ Квартал, вул. Папаніна, 1 (понеділок-п\'ятниця:10:00-19:00, перерва 14:00-15:00, субота -неділя вихідний)
  • А нове відділення у ТРЦ МЕГАМОЛЛ чекає на своїх клієнтів у вівторок - п\'ятницю з 10:00 по 19:00, без перерви на обід. В суботу, неділю та святкові дні з 10:00 по 19:00. Вихідний понеділок.

Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи обміну валют. Всі інші операції, навіть відкрити депозит, зручніше проводити вдома чи в офісі - через Інтернет або мобільний телефон за допомогою різних додатків найпопулярнішим серед яких є «Приват24». Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг є цілодобові термінали самообслуговування. А комунальні квитанції вчасно допоможе сплатити система “Регулярних платежів”.

ПриватБанк постійно впроваджує нові технології безконтактного обслуговування для зручності своїх клієнтів, наприклад система QR-банкінгу - безконтактних платежів, яка дозволяє оплачувати покупки та отримувати доступ до банківських послуг, просто зчитуючи QR-код камерою смартфона, є новий додаток автоматичної оплати рахунків ФотоКаса - фотографуєте рахунок за комунальні послуги смартфоном, він автоматично відправляється в ПриватБанк, де оператор здійснює платіж за вказаними в рахунку реквізитами.

Також ПриватБанк не забуває про своїх юридичних клієнтів, це фінансування бізнесу під 4% річних — послуга “Гарантований платіж” , перехід на цілодобове обслуговування корпоративних клієнтів та підприємців в режимі 24/7/365.

У Вінницькій області 224 банкомата, 293 термінала самообслуговування та 106 відділень.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.



Переглядів: 8615
Поширень: 0