Як повідомили в банку, якщо раніше поміняти валюту можна було тільки в касах банкiвських відділень, тепер це можна зробити самостійно в будь-якому терміналі самообслуговування. Нова послуга впроваджена банком задля популяризації серед населення безготівкових платежів - термінали банку приймають купюри доларів і євро будь-яких номіналів, а гривні миттєво зараховуються на пластикову картку або банківський рахунок - як на відео:

"Обмін валюти в терміналі займе не більше хвилини, при цьому більшість терміналів працює цілодобово і доступні в будь-якій точці України, говорить керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку Ігор Мєлков. - Зрозуміло, для обміну валюти в терміналі самообслуговування необхідно пройти авторизацію клієнта банку, у нас це можна зробити без пред\'явлення паспорта з допомогою будь-якої пластикової картки ПриватБанку".

Нова послуга вже доступна у 7 200 терміналах самообслуговування банку, а до кінця року валюту прийматимуть більше 10 000 терміналів. Обмін валют в терміналах самообслуговування проводиться без додаткових комісій за курсом обміну, діючому у відділенні банку. При здійсненні обмінних операцій клієнтами банку не потрібно додаткового підтвердження особи - пластикова картка Приватбанку дозволяє це зробити автоматично.

Для обміну іноземної валюти в терміналі самообслуговування Приватбанку потрібно вибрати послугу "Обмін валют" в меню терміналу "Банківські послуги", вказати суму валюти та картку або рахунок, на який будуть перераховані гривні. Авторизація клієнта банку і підтвердження його особи (згідно з вимогами законодавства) проводиться за допомогою пластикової картки банку.

У Вінницькій області 224 банкомата, 293 термінала самообслуговування та 106 відділень.
ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua



Переглядів: 7738
Поширень: 0