Цього року Вінничани вже у восьме обрали лідерів місцевої бізнес індустрії. Найуспішніші бренди, торгові марки, компанії були названі на церемонії широковідомого конкурсу «Імена, яким довіряють».

 Центр вивчення англійської мови “FLASH”.

Лауреатом цього конкурсу може стати компанія або бренд, що отримала найбільшу кількість голосів від споживачів у відповідній товарній категорії (за даними соціологічного дослідження) та підтвердила таке визнання.

Цього року проводилось незалежне опитування споживчих переваг у 70 товарних категоріях, у якому застосовувалося багаторівнева вибірка респондентів, що представляли усе населення міста репрезентативно за статтю, віком та районом проживання. Загальна кількість опитуваних більше 1000 чоловік.

За його умовами лаври переможців отримують ті, хто набирає найбільше голосів вінничан. Цього року лідером у номінації “Центр вивчення іноземних мов 2013”став Центр вивчення англійської мови “FLASH”.

Нагороду отримала директор Інтерактивного центру вивчення англійської мови “FLASH” — Носулько Олена Михайлівна: “П’ять років тому ми приїхали із районого центру Тульчин і одразу мені “впала в око” реклама конкурсу “Імена, яким довіряють”. І я зрозуміла, що FLASH – саме та компанія, яка зробить все можливе, щоб стати лауреатом цього конкурсу. Я дуже задоволена, що цього року ми отримали цю нагороду. Найперше, хочу подякувати засновнику центру — Тетяні Тасиць, адже вона надихає компанію, ставить великі цілі. Наша ціль — це компетентне, цілеспрямоване, перспективне та впевнене в собі нове покоління України. По-друге, велике дякую колективу компанії, адже саме завдяки їхньому професіоналізму, відповідальності, згуртованості ми здобули вашу довіру, Вінничани! Дуже дякую саме нашим клієнтам, які допомогли нам отримати цю нагороду. ”

Дякуємо за довіру!!!



Переглядів: 4716
Поширень: 0