У Вінниці відбувся семінар «Академія бізнесу від Райффайзен Банку АВАЛЬ»

Розпочався семінар з відкриття «Академії бізнесу від Райффайзен Банку АВАЛЬ» та привітального слова від Миколи Стельмаха: «Мережа Райффайзен БАНКУ охоплює собою п’ять областей, загалом представляє 400 банків, 89 центрів обслуговування,- зазначив директор Хмельницького макрорегіону. - Ми не просто надаємо послуги, а допомагаємо у бізнесі. У нашій школі партнерські відносини, які, згодом, обов’язково будуть розвиватися. В рамках проекту, ми будемо продовжувати надавати допомогу і надалі. Хай ця школа допомагає не тільки у бізнесі, але й і у житті.»

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

Своїми враженнями поділився Директором департаменту малого та мікробізнесу «Райффайзен Банку АВАЛЬ» Славолюб Джоржевич.

Своїм виступом-презентацією він спонукав усіх розвиватися і не стояти на місці, а він зі свого боку намагатиметься робити усе те, що заслуговує наша чудова країна. Славолюб сподівається на те, що такі семінари будуть проходити кожного року, адже вони є дуже корисними для усіх тих, хто розпочинає або підтримує свій бізнес.

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

Заступник Вінницького міського голови Валерій Коровій представив стратегію розвитку «Вінниця - 2020». За словами Валерія Вікторовича, була відпрацьована основна стратегічна ціль – визначати Вінницю на регіональному рівні. У Вінниці з’явилось генеральне консульство республіки Польщі, відкрито реконструйований Вінницький аеропорт, який отримав статус міжнародного. У Вінниці з’явився адміністративний суд, який обслуговує три області. В рамках стратегії, було зробено все для того, щоб фонтан «Рошен» побудували у центрі Вінниці. Тепер це туристичний кластер, який щодня збирає у Вінниці тисячі туристів.

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

«Ця стратегія є прикладом того, як правильно потрібно розвиватися. Я сподіваюся на те, що ми будемо продовжувати йти у правильному руслі й досягати своєї цілі у подальшому розвитку не тільки міста Вінниці, але й усіх регіонів України», - сказав Валерій Коровій.

У другій секції семінару присутні познайомились з презентацією «Управління оборотним капіталом» Михайла Мішова, менеджера Департаменту консультаційних послуг Ernst&Young.

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

У третій секції семінару своєю історією успіху поділився фінансовий директор компанії ТОВ «Полімер» Сергій Холод.

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

«Пам’ятаю, що ще у 1998 році, не зважаючи на кризу та інші чинники, які могли б завадити бізнесу, поміркувавши, я зрозумів, що якщо люди їдять, то вони будуть їсти завжди. Таким чином, я зрозумів, що їжу потрібно у щось пакувати. Ми бачили ці станки на котрих роблять упаковку, але зовсім не мали уяви, як то працює і де його взяти. І ось, вже у 2000 році, ми почали їздити на різноманітні виставки і навіть, за кордон. Надивившись на все це, ми вирішили взяти у банку кредит, я навіть заклав свою квартиру,- посміхається Сергій Холод, - На сьогоднішній день, у нас цілодобово працює 120 чоловік. Ми виготовляємо 200 тон продукції. У нас величезний потенціал і ми не збираємося на цьому зупинятися ».

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

Про те, як Інтернет-реклама може допомогти в розвитку бізнесу, присутні могли почути від Юлії Курилової, консультанта з інтернет-маркетингу.

«Декілька кликів мишкою, а саме створення сайту, на якому чорному по білому повинно бути написано загальну інформацію, а саме: який у вас бізнес, яка цінова категорія вашого товару, та як можливо заказати товар, може принести вам божевільну славу, а головне прибуток», - зазначила Юлія Курилова.

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"

Завершився семінар виступом директора агентства Nord Pillar PR Юлії Савостіної. Вона розповіла про те, що маючи чудову справу, але не маючи зовсім уявлення про те, як саме, правильно та ефективно представити свою продукцію, можна провалити свій бізнес.

Академія бізнесу від  Райффайзен Банку "АВАЛЬ"


Переглядів: 5171
Поширень: 0