ТРЦ Мегамолл:  п\'ять з половиною лимонів за 2013 рік

КОПЯКОВА Ольга Володимирівна: "Я не могла навіть припустити, що таке можливо ... До цих пір не можу повірити ... Це такий подарунок! Дякую Мегамоллу!"

ТРЦ Мегамолл:  п\'ять з половиною лимонів за 2013 рік

ТРЦ Мегамолл є найбільшим торгово-розважальним центром регіону. 2013 рік ознаменував активний розвиток інфраструктури ТРЦ, що сприяло значному збільшенню сімейної та молодіжної аудиторій.

Вигідні акційні пропозиції в розважальному комплексі (боулінг, більярд, Льодова Арена, настільний теніс), реалізація актуальних молодіжних проектів та соціально значущих заходів, відкриття магазинів світових брендів є відмінною рисою ТРЦ Мегамолл і користуються незмінною популярністю серед відвідувачів у віці 16 - 25 років.

Нове дитяче ігрове кафе "Мегамоша" (улюблене місце святкування днів народження маленьких відвідувачів), ляльковий театр, дитячі тематичні свята, організація шкільних та дитсадкових випускних вечорів, проведення головної регіональної шкільної та новорічної ярмарків, проведення Міжнародного Чемпіонату з фігурного катання серед юніорів, великий вибір магазинів для дітей, залучення національних торгових марок для реалізації спільних проектів і акцій - також, є візитною карткою ТРЦ Мегамолл і впливають на стабільне збільшення сімейної аудиторії.

У 2013 році ТРЦ Мегамолл став епіцентром культурного та світського життя регіону, залучаючи на свою територію виставки та проекти національного та європейського значення. Першим кроком у цьому напрямку стало відкриття персональної виставки художника зі світовим ім\'ям Нікаса Сафронова. Стильним завершенням низки культурних подій стали Вінницькі Дні моди і відкриття Новорічної Арт-інсталяції.

ТРЦ Мегамолл:  п\'ять з половиною лимонів за 2013 рік

Детальна інформація про проекти та акції ТРЦ Мегамолл - http://megamoll.com.ua/interesnoe/
ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул. 600-річчя, 17, тел. 0432 50 70 50



Переглядів: 3937
Поширень: 0