Згідно з планами компанії на протязі січня колектив вінницького підрозділу складе 15 осіб, а до кінця 2014 року команда фахівців Міратех у Вінниці зросте до 50-100 чоловік.

Міратех вивчає можливості співпраці з Вінницьким національним технічним університетом.

Зокрема, Міратех планує відкриття науково-технічної лабораторії для підготовки висококваліфікованих ІТ-професіоналів з ​​подальшою перспективою працевлаштування в українських чи зарубіжних підрозділах компанії.

«У Вінниці зосереджена велика кількість талановитих програмістів. Ми плануємо активно розвивати наш центр розробок у цьому місті» , - говорить віце-президент Міратех з організаційного розвитку Дмитро Філіпов.

Для довідки:

Міратех надає аутсорсингові та інші ІТ послуги корпоративним клієнтам в Україні та за кордоном. Компанія заснована у 1989 році. Штаб-квартира знаходиться в Стокгольмі, основний центр розробки розташований у Києві. Сервісна мережа Міратех, включаючи центри розробки і досліджень, представлена ​​в 560 містах і населених пунктах.

Міратех входить в Топ-100 світових аутсорсинг провайдерів згідно рейтингу Global Outsourcing 100 ® від The International Association of Outsourcing Professionals ® ( IAOP ® ). Згідно з «The Black Book of Outsourcing», Міратех знаходиться в Топ-10 провідних постачальників аутсорсингових послуг в Центральній та Східній Європі. На підставі даних Державного комітету статистики України в 2010, 2011 і 2012 роках Міратех удостоєний звання «Лідер галузі» в категорії «Розробка програмного забезпечення» за результатами міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих».



Переглядів: 4706
Поширень: 0