Акція «Світ не без добрих людей» вже стартувала і буде постійнодіючою. Про найкращі та найяскравіші історії буде знято відео сюжети, які транслюватимуться на одному із місцевих телеканалів.

У житті кожної людини траплялися історії, про які хочеться розповідати іншим. Історії про власні вчинки, або вчинки близьких та рідних, якими можна пишатися. Можливо, серед ваших знайомих є люди чи родини, життя яких варте поваги та гордості, або історії, які показують, як, не зважаючи на життєві труднощі, можна гідно та достойно прожити життя – у вас є можливість розповісти їх всьому місту. Саме такі історії, що можуть слугувати прикладом для наслідування іншими, збирає БФ «Подільська громада».

«Якщо бажаєте, щоб вашу історію почули, але хочете залишитись незнайомцем, ми будемо раді показати цю добру справу як приклад, - каже виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський. – Можна розповісти і про гарну справу незнайомої вам людини, яку ви чули від друзів чи рідних. Ми хочемо показати усім, що насправді добро у нашому світі є у великій кількості, просто інколи ми його не помічаємо».

Збір анкет для участі уже розпочато, а по найкращих історіях буде знято сюжети, які транслюватимуться по одному з місцевих телеканалів.

Розкажіть про це!

Поділіться своїми історіями і ми разом покажемо, що добро робити легко і воно завжди повертається сторицею!

Усі історії записуйте в анкету, яка є на сайті БФ «Подільська громада» gromada.vn.ua та    надсилайте на електронну адресу БФ «Подільська громада» podolfond@ukr.net або  залишайте у повідомленні на сторінках фонду у соціальних мережах Facebook або Vk.com

Про найкращі та найяскравіші історії будуть зняті відео сюжети, які будуть транслюватися на одному із телеканалів м. Вінниці в рамках Епідемії Доброти.

Контактні особи: Данілова Олена (0976131151) або Трачук Мар’яна (0633260299)

P.S. Якщо Ви бажаєте аби Вашу історію почули, але хочете залишитись "незнайомцем", ми будемо раді показати Вашу добру справу як приклад. Також якщо Ви знаєте чи чули про гарні справи незнайомих Вам людей, теж пишіть. Ми хочемо показати усім, що насправді добро у нашому світі є у великій кількості, ми просто його не помічаємо!



Переглядів: 4577
Поширень: 0