«Вінницяхліб» випекла понад 100 тисяч українських традиційних пасок«Традиційні паски від ВП «Вінницяхліб» - це вироби, які виготовляються за українськими народними рецептурами і добре знайомі кожному ще з дитинства. – Розповідає директор з маркетингу ПАТ «Концерн Хлібпром» Галина Янишівська. – Для приготування пасок використовуються лише натуральні продукти, серед яких домашні яйця та молоко. Саме в цих інгредієнтах і криється секрет смачного тіста. Адже під час вистоювання опари, природна клейковина, що міститься в борошні, набрякає і забезпечує пасці особливий аромат, рівномірну структуру м`якушки та дозволяє їй довше залишатися свіжою.

Ще один вид нашої паски - “Весняночка”, до складу якої входить згущене з цукром молоко, родзинки та меланж - суміш яєчного білка і жовтка. Приємного аромату виробу надає ванілін. Поверхня прикрашена білковою помадкою та квітами з мастики».

Великодні вироби від ВП «Вінницяхліб» поступають в реалізацію вагою 0,2 кг, 0,3 кг та 0,5 кг. Уся продукція виготовляється згідно норм ДСТУ.

У Вінниці великодні вироби можна буде придбати у торговій мережі супермаркетів АТБ.

Довідка

ПАТ «Концерн Хлібпром» входить до групи найбільших виробників хліба в Україні і об’єднує в своєму складі 8 виробничих підрозділів у Львівській та Вінницькій областях. Компанії належать торгові марки – «Вінницяхліб», «Хлібна хата», «Львівський хліб», «Bandinelli», «Любляна», «Наминайко».


Переглядів: 4905
Поширень: 0