У ході всеукраїнського суботника банкіри, клієнти та партнери банку будуть прибирати та озеленяти парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть понад 3 тисяч відділень банку. Підтримати ініціативу банку пропонують усім бажаючим.

«Ми запрошуємо зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і жителів міста, – говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Суботник – це чудова традиція, яка щороку знаходить усе більшу підтримку в країні».

Минулого року в суботнику взяли участь понад 150 тисяч чоловік із 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття, висаджено 20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу) і навіть знешкоджено бойову гранату, яку знайшли біля обласної лікарні м. Черкаси. Разом із банком проводять свої суботники великі підприємства, у числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, заводи та футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто та місце збору на суботник, звернутися в найближче відділення ПриватБанку або Контактний центр на номер 3700.



Переглядів: 3649
Поширень: 0