За цей час фінансовій грамотності навчали пенсіонерів лише у Вінниці. І ось перше виїздне засідання провели у райцентрі. Ним став Крижопіль.

Перше заняття розпочалося із запитань, що виникли у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Працівник банку познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Копилка”.

Пенсіонери у Крижополі навчались фінансової грамотності

“Основна проблема з якою стикаються наші пенсіонери - це страх перед технічними новинками, - говорить керівник напрямку Соціальних програм Вінницького регіонального управління ПриватБанку Катерина Ковтун. - Люди похилого віку не наважуються навіть підходити до банкоматів та терміналів, вони бояться натиснути не ту кнопку і не отримати гроші. Тому основна черга до кас складається саме з пенсіонерів”.

Технологічні та технічні можливості ПриватБанку змінюють життя клінтів на краще щодня. І банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішими.

”Тому ПриватБанк робить усе аби людям пенсійного віку було звично та зручно користуватись усіма нашими продуктами, - додає Катерина Ковтун. - Адже ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків, а з нами повиненні рости і наші клієнти”.

"Мої молоді сусіди давно радили перевести пенсію в ПриватБанк, щоб не чекати поштарку. Та я переживала, чи справилюся з тим банкоматом, - говорить місцева жителька Ольга Калуш. - Тепер бачу, що це зовсім не складно. Була приємно здивована ставленням до нас, пенсіонерів, співробітниками Банку, які завжди готові допомогти та все пояснити”.

У Школі фінансової грамотності пенсіонерів навчають простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще обов’язково навчатимуть простим правилам, які зможуть допомогти зберегти гроші на карті і не дати шахраям жодного шансу ними скористатися.

Пенсіонери, які бажають дізнатися на чому можна заощадити, а на чому вигідно для себе заробити, можуть звертатись до вінницької БізнесШколи. Для цього потрібно зателефонувати за номером 0682098316 до керівника напрямку Соціальних програм Вінницького регіонального управління ПриватБанку Катерини Ковтун.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його картки та рахунки пенсію отримують понад 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 80 тисяч пенсіонерів Вінниччини користуються пенсійними картками ПриватБанку.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua



Переглядів: 3743
Поширень: 0