З 12.00 до 19.00 на вас очікують: театралізоване дійство, відновлення стародавніх рецептів, дегустації борщу та кулішу (куліш варитимуть справжні козаки!), майстер-класи ремесел, бойовий гопак та вправляння зі зброєю, ярмарок та конкурси. Ну і звісно - призи та подарунки переможцям конкурсів! Ведуча фестивалю – яскрава та балакуча МегаОля, знайома вінничанам завдяки телевізійному проекту «МегаОля в Мегамоллі – подарунки за покупки».

14 червня кафе "Слов\'янський двір" та ТРЦ Мегамолл запрошують на Фестиваль українських традицій!

Докладніше про театралізоване дійство: глядачеві запропонують помилуватися колекціями національного одягу з тернових хусток, традиційними вишиванками; показовим виступом майстрів бойового гопака; дуетом бандуристів; виступом музичного квартету. Для дітей працюватиме острівець з аква-гримом.

Майстер-класи: гончарство, рогозоплетіння, лялька-мотанка, витинанка, бісероплетіння, гаптування, випилювання, бойовий гопак. А також конкурси на швидкісне поїдання вареників, часнику; випивання квасу та пива на швидкість; конкурс "пекар" та перебирання квасолі на швидкість. Приходьте всією родиною – буде гамірно, весело та смачно!

Детальний розклад фестивалю на megamoll.com.ua

ТРЦ Мегамолл, вул.600-річчя, 17, тел.0432 507050, megamoll.com.ua



Переглядів: 5445
Поширень: 0