Ви вирішили продати свою машину? Або вам терміново потрібні кошти? Трапляються ситуації коли часу на кількатижневий продаж авто на базарі немає, а шукати перекупників автомоблів небезпечно. Вони оціюють ваше авто на “око”, що не дає впевненості у об’єктивній ціні. А як трапиться на шляху шахрай, то є вірогідність не побачити ні грошей, ні машини. ПриватБанк пропонує нову послугу, завдяки якій ви можете самостійно за 1 хвилину оцінити своє авто і впродовж доби вже отримати гроші за нього.

ПриватБанк онлайн викупить ваше авто

- Вам достаньо зайти на сайт банку www.planetavto.com.ua, - розповідє Юлія Калінчук, керівник напрямку “Автокредитування” Вінницької філії ПриватБанку. - Зліва на сторінці є закладка “Хочу продати автомобіль”. Завантажуєте данні своєї машини і за секунду отримуєте відповідь - скільки банк готовий віддати вам за авто. Якщо ціна влаштовує, зв’язуєтесь з нашим працівником, їдете на сертифіковані банком СТО для техогляду автомобіля і отримуєте технічний висновок. Сьогодні діє три сертифікованих банком станції техоблуговування: Вінниця, вул. Кірова, 2 А, Вінницький район, с. Якушенці, Хмельницьке шоссе 3-й км Богдан-Авто та смт. Крижопіль, вул. Чкалова 20.

Унікальність послуги в тому, що огляд на СТО проводиться за рахунок банку. Гроші за авто банк перераховує того ж дня. Тобто, від моменту входу на сайт до моменту зняття грошей з картки проходить 1-2 дні.

За програмою “Викуп авто” банк купує автомобілі віком до 20 років. Моделі, що були викупленні банком, доступні для огляду на автомайданчиках та беруть участь в програмах автокредитування.

Усю інформацію по автомобільному ряду можна отримати на сайті http://www.planetavto.com.ua/ або отримати детальну у консультанта за тел. +380672634410 чи завітавши за адресою: м.Вінниця, вул. Келецька, 69, на 2-й поверх у відділ автокредитування.



Переглядів: 13923
Поширень: 0