Станом на кінець липня 2014 року кількість абонентів, які протягом місяця завантажували стрічки соціальної мережі Facebook за допомогою мобільного інтернету, перевищила 500 тис. користувачів. Таким чином, «Київстар» став першим в Україні телекомунікаційним оператором з найбільшою базою Facebook-користувачів, які віддають перевагу мобільному інтернету.

Щоденно активними користувачами мережі Facebook за допомогою мобільного інтернету від «Київстар» є більш ніж 140 тис. абонентів. При цьому кількість таких абонентів щотижня збільшується приблизно на 2% протягом останнього місяця.

Найбільш популярним способом перегляду стрічки оновлень у Facebook через мобільні пристрої є спеціальний застосунок для мобільної платформи Android. Приблизно 40% користувачів віддали перевагу застосунку для гуглофонів. Аналогічним застосунком для платформи iOS користуються 20% абонентів мережі. Також 20% користувачів переглядають Facebook, не завантажуючи спеціальний застосунок, – їх влаштовує оптимізована для web-браузера версія сервісу. Приблизно 20% абонентів завантажують власні соціальні профілі через web-браузери мобільних пристроїв попередніх поколінь (так звані фічерфони).

«Кількість абонентів, які активно користуються мобільними версіями соціальної мережі Facebook, постійно зростає. Це свідчить про готовність абонентів до активного користування усіма можливостями, які надають сучасні мобільні технології. Якість мобільного інтернету від «Київстар» дозволяє нашим абонентам постійно залишатися на зв’язку та дізнаватися останні новини. Та все ж справжнього буму зростання передачі даних ми очікуємо із появою нових поколінь зв’язку в Україні», – розповідає Святослав Горбань, директор з маркетингу «Київстар».

Слід також зазначити, що в червні 2014 року відсоток смартфонів у мережі «Київстар» перевищив 20%, і ця цифра продовжує зростати.  

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги  зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected]www.kyivstar.ua



Переглядів: 4312
Поширень: 0