Українське літо невпинно йде вперед. В повсякденних справах і клопотах пробігають дні за днями, не встигаєш оглянутися, як уже і середина літа пройшла. В таку гарячу пору своє професійне свято відзначають люди, які як ніхто інший знають, що таке жар, адже кожного дня працюють з розпеченим металом. Напередодні дня металурга вінницьке концертно-святкове агентство «Nekrasov» вирушило у Кіровоградську область в смт Побузьке, на феронікелевий завод, щоб привітати зі святом людей з гарячим серцем і кремезними руками.

Свято металургів

Урочистості тривали два дні. 18 липня в ошатних стінах заводської їдальні відбулася корпоративна вечірка для працівників, інвесторів і партнерів заводу. Всі організаційні заходи, технічне забезпечення заходу взяло на себе концертно-святкове агентство «Nekrasov». Гості з`їзжались на свято зі всієї України. В залі зібралося дуже багато людей, яких об’єднувала спільна мета — процвітання заводу і його робітників. Привітні посмішки, дружні обійми, море теплих слів і побажань в честь металургів прозвучало в цей вечір.Вінницька команда КВК “БезНа” зробила все, щоб сумно не було нікому. Яскраві гумористи, неодноразові переможці кубка КВК Вінницької області, фіналісти Подільської ліги КВК м. Хмельницький, учасники шоу «Розсміши коміка» створили прекрасну атмосферу свята, де кожен відчував себе як вдома. Зачарував гостей і один з кращих шоу-балетів Вінниці “Екстрім”. Неймовірна енергетика, професіоналізм і оригінальна манера виконання цього колективу не залишила байдужим нікого. Танцюристи виконали неповторні танці, кожен з яких переносив гостей в дивовижну країну грації і магії рухів.

Приготування до грандіозного святкування, що відбулося 19 липня, розпочалися ще за день. Монтаж величезної сцени, світлового і звукового обладнання займав багато часу і сил, але результат був цього вартий. Кіловати звуку, професійна сцена і світлові ефекти сприяли мегауспішному святкуванню. В першій половині дня мешканці Побузького мали змогу прийняти участь в народних гуляннях і розвагах. Люди весело проводили час, розважаючись на надувних атракціонах, каруселях, і, смакуючи різноманітні частування. З приходом вечора, всіх очікував грандіозний святковий концерт, ведучим якого був шоумен, вінницький телеведучий Олег Семко. В гості до мешканців Побузького приїхало багато зоряних гостей щоб привітати всіх з Днем металурга. Під час концерту, крім виступів артистів, на гостей свята ще очікували різноманітні конкурси, інтерактиви і море подарунків. Вокальну частину концерту розпочали фіналісти шоу «Х-фактор-2», «Зоряний ринг», та багатьох інших відомих музичних конкурсів-  тріо «Максимум». Вони не тільки виконали свої найкращі хіти, але і провели цікаві конкурси з глядачами, подарунками в яких стали записники з автографами зірок. Ці романтичні і неперевершенні хлопці з вінницького гурту надовго залишаться в серцях побузьської слабкої статі. Солодкоголоса київська співачка Юлія Кувшинова зачарувала чоловічу половину публіки своїм ніжним голосом і неймовірною красою. Ця прекрасна дівчина встигла полюбитися всій Україні завдяки участі в телевізійному шоу «Україна має таланти-1», а також шоу «Зважені та щасливі». Записники з її автографами, отримані за участь в конкурсі, будуть гріти душу кільком мешканцям Побузького.

Свято металургів

Найочікуванішим гостем, звичайно ж, був відомий на всю Україну, і вже закордоном гурт «ТіК». Їх виступ наповнив концерт ще більшим драйвом і українським колоритом. Віктор Бронюк зі своїм колективом виконали близько двадцяти пісень, серед яких улюблені багатьма хіти «Олені», «Вчителька», «Чорна хмара, біла хмара». Вони так запалили публіку, що вона ще довго співала загальновідомі хіти і танцювала на площі.

Свято металургів

Коли на землю опустились сутінки, в таємниче вогняне царство запросили всіх присутніх артисти театру вогню “M & V” з Вінниці. В їх руках вогонь ставав слухняним звіром, який то спалахував екзотичними малюнками, то стелився по землі гарячими струменями.

Фінальним святкуванням Дня металурга став вибух мільйона різнокольорових вогників у нічному небі. На темному фоні екзотичними кольорами і фігурами розквітав величезний феєрверк, що був покликаний подарувати миті щастя всім присутнім. Святкування завершилося далеко за північ, але мега позитивні враження і яскраві емоції, що залишили по собі артисти, ще довго будуть жити в душах жителів Побузького.

Дивіться також: Повний фото звіт з концерту

Робота концертно-святкового агентства «Nekrasov» і полягає в тому, щоб дарувати людям щастя, відволікати від життєвих клопотів і негараздів. Завдяки професіоналізму і відповідальному ставленню до кожної дрібниці, ми створюємо свято на найвищому рівні.

Свято металургів

 (0432) 69 90 00 (г. Винница), (044) 360 00 30 (г. Киев).



Переглядів: 6267
Поширень: 0