У Вінниці збільшується кількість магазинів, що беруть участь у програмі лояльності Бонус Плюс від ПриватБанку. З цього тижня до програми підключились і три супермаркети “Варшава” у Віннниці. Вони розташовані за адресами: вул. 50-річчя Перемоги, 1, вул. Соборна, 25 та Хмельницьке шосе, 15.

У вінницьких магазинах “Варшава” з карткою ПриватБанка - знижки

- При розрахунку карткою ПриватБанку у цих магазинах покупці отримають на свій бонусний рахунок від 1% знижки, - говорить Катерина Тарасевич, керівник напрямку розвитку програми Бонус Плюс Вінницької філії ПриватБанку. - У Вінницькій області працює 1200 магазинів-партнерів програми і понад 750 торгових точок у Вінниці. Тобто, практично за кожну покупку наші клієнти зможуть отримувати грошові бонуси і витрачати їх в цих же магазинах. Щоб розплачуватися бонусами, достатньо просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку Бонус Плюс.

Бонус Плюс - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є учасником програми. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь у програмі Бонус Плюс.

Перелік усіх партнерів-учасників програми Бонус Плюс в Вінниці та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті bonus.pb.ua
 



Переглядів: 8336
Поширень: 0