З 1-го вересня на телеканалі «Еверест» стартував новий сезон. Свіжі кінопрем’єри, кращі серіали, актуальні ток-шоу, розважальні та пізнавальні програми чекають на глядачів каналу.

Також поповнився перелік власних телепроектів. Відомі вінничани, ексклюзивні інтерв’ю, яскраві події, найсвіжіші новини – все це глядачі побачать на телеканалі «Еверест».

Новий телесезон на каналі «Еверест» відкрито!

«Знаменитості на смак» - нове кулінарне шоу за участі відомих вінничан. Вони готують свої коронні страви та розповідають про сокровенне. Їх стави куштують пересічні відвідувачі одного з торговельних центрів, які й виставляють оцінки за страву.

«На висоті» - відверте інтерв’ю із людьми які досягли успіху. Про те, як їм це вдалось вони діляться в розмові із ведучою Мирославою Дзівінською.

Щодня кореспонденти телеканалу «Еверест» знаходяться в центрі всіх подій міста та висвітлюють найсвіжіші новини.

На глядачів чекають спеціальні розслідування та спец проекти з гарячих точок АТО, думки вінничан про все, що відбувається в місті та державі.

«Подорож за п’ять хвилин» - разом з цією програмою не виходячи з дому можна потрапити у найвіддаленіші куточки світу.

Ще один новий телевізійний проект «В стилі» розповідає про нові тенденції моди, дає поради стилістів та розкриває секрети вінницьких модниць.

Відчувайте, думайте, мрійте, закохуйтесь разом із оновленим телеканалом «Еверест».

Вмикайтесь, буде цікаво!


Переглядів: 4450
Поширень: 0