За ініціативи Жіночого Бізнес Клубу «Новація » та за підтримки депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка 02 жовтня 2014 року відбудеться Благодійний вечір "За Життя!".

Гостей-благодійників запрошує та пригощає французький ресторан "Ile-de-France". Початок заходу о 18.00, адреса: м.Вінниця, вул. 600-річчя, 25.

У Вінниці пройде благодійний вечір "За життя"

Мета вечора – збір коштів для лікування бійців АТО, що перебувають у Вінницькому військовому госпіталі. Для Благодійного аукціону, який відбудеться в рамках вечора, всі лоти надані учасницями Жіночого Бізнес Клубу «Новація».

Увазі вінничан пропонуються унікальні твори мистецтва, авторські роботи відомих майстрів, художні твори та багато іншого. Відома дизайнерка Світлана Теренчук передала на аукціон колекцію вечірніх суконь з проекту «З любов’ю до України». Також буде влаштована виставка-продаж картин українських художників.

Ведучий заходу – Олександр Теренчук, шоумен, учасник команди КВК "Вінницькі перці" та серіалу «Країна У».

Також у програмі вечора перегляд фільму про АТО (наданий телеканалом ВІТА).

Витончену атмосферу французького ресторану "Ile-de-France" підкреслюватимуть виступи талановитих музикантів та співаків.

Вхід на вечір за спеціальним запрошенням, вартість  - 100 грн.

Щодо участі у Благодійному Вечорі звертатись до засновниці Жіночого Бізнес Клубу «НОВАЦІЯ» Рудоміної Вікторії за тел.098-772-12-49.


Переглядів: 4341
Поширень: 0