Сьогодні біля відділень ПриватБанку по Україні встановлено понад 400 велопарковок, причому комфортно припаркувати свій велосипед зможуть клієнти відділень як у великих містах, так і в сільських районах.

«Сьогодні поїздки на велосипеді в місті – це модний тренд і економія на паливі, а в сільській місцевості велосипед давно вже є одним із основних засобів пересування, тому банк вирішив побудувати зручні парковки біля своїх відділень, – говорить керівник Напрямку «Розвиток» ПриватБанку Віталій Хлопецький. – Перші такі велопарковки з’явилися рік тому біля головного офісу банку».

ПриватБанк створює найбільшу в Україні мережу велопарковок

Як зазначають у банку, до кінця наступного року кількість велопарковок біля відділень зросте вдвічі, а користуватися велопарковками можуть не тільки клієнти банку, а всі, хто віддає перевагу екологічному та здоровому виду транспорту.

«Наші клієнти часто приїжджають у банк на велосипедах. Велопарковка дає можливість залишити свій велосипед у безпеці під час обслуговування у відділенні, – зазначає керівник регіонального прес-центру ПриватБанку у Вінницькій області Ірина Ярошинська. – Також припаркувати свій велосипед вільно може будь-хто з місцевих жителів».

Розвиток мережі велопарковок біля відділень є частиною екологічної стратегії банку. Тільки завдяки оптимізованим технологіям роботи, електронним системам документообігу та банківського обслуговування ПриватБанк за цей рік зберіг 13,5 га лісу.



Переглядів: 4391
Поширень: 0