У Вінниці почав працювати унікальний сервіс ПриватБанку "Магазин". Діє у приміщенні відділення банку по вул.Пирогова, 29. Завдяки цьому сервісу вінничани можуть купувати товари у вітчизняних та зарубіжних інтернет-магазинах, уникаючи шархайств. Сервіс доступний не тільки клієнтам банку - ним може скористатися кожен бажаючий.

ПриватБанк у Вінниці пропонує унікальний сервіс - інтернет-магазин у відділенні

- Сьогодні «Магазин» працює в більш 40 містах України. В планах компанії - запустити цей сервіс в кожному відділенні ПриватБанку, - розповідає Ірина Ярошинська, керівник Вінницького регіонального прес-офісу ПриватБанку. - З кінця серпня діє магазин у вінницькому віддленні по вул.Пирогова. Вже готовий до відкриття “Магазин” і у Калинівці по вул. Леніна, 3. Особливість «Магазину» в тому, що покупця зустрічає особистий консультант по інтернет-продажам, який все роз\'яснить клієнту та відповість на питання. Якщо клієнт захоче, при необхідності, повернути або поміняти товар - йому розкажуть, як правильно це зробити. Банк надає гарантію на покупку, а усі послуги - безкоштовні.

В каталозі онлайн-ритейлерів на «Магазині» вже представлені такі українські майданчики, як Comfy, Praktiker, 5ok, TopMall, Gold.ua, знижкові сервіси «Покупон» і Groupon та інші, а також зарубіжні гіганти E-Bay, Amazon, Aliexpress.

Сервіс дозволяє вибирати товар за категоріями, порівнювати ціни на нього у різних продавців і купувати просто на сайті «Магазину». Тут же можна оформити миттєву розстрочку від ПриватБанку, якщо даний продавець надає таку можливість. Товари в каталозі можна фільтрувати за марками, функціями та ціною.

- Ми об\'єднали всі переваги онлайн-магазинів з інноваційними технологіями ПриватБанку, - розповідає керівник відділення ПриватБанку “Пироговське” Марина Радудик. - Також у «Магазині» можна купити рідкісні та незвичайні товари, яких не знайдете в інших українських магазинах. При цьому покупку тут можна зробити в розстрочку або кредит, отримати бонуси за покупку в інтернеті, а також відкрити картку, відправити або одержати переказ.

На сайті сервісу є карта, де можна відфільтрувати близькі по розташуванню офіси ПриватБанку, в яких є представники «Магазину» - тут користувачам в режимі офлайн допоможуть безпечно купити товар в інтернеті за вигідною ціною, організувати доставку із зарубіжних інтернет-магазинів, розмитнити, якщо сума замовлення перевищує 150 євро, а також оформити кредит.



Переглядів: 5576
Поширень: 0