МЕТА АКЦІЇ:

  1. Утвердження в суспільстві новітньої, самодостатньої, відповідальної української ідентичності (світоглядне подолання «совка»).
  2. Консолідація населення навколо ідеї захисту Україну.
  3. Підтримка бойового духу воїнів АТО, збір благодійної допомоги на військові потреби.
  4. Демонстрація владі Росії єдності та самодостатності українського народу, масової готовності захищати свою країну.

СУТЬ АКЦІЇ: 8 листопада о 18.00 годині у різних містах України, від села, районного центра до міст-мегаполісів, на усіх центральних площах зберуться мільйони людей, щоб прийняти участь у Міжнародні патріотичні акції «Україна – це Я», та висловити свою підтримку воїнам АТО. Учасники акції одягнуть на руки жовті пов’язки (як у українських воїнів АТО) на яких написано «Україна – це Я», передадуть волонтерам принесені з собою на Акцію символи підтримки бійців (листа, оберіг тощо).

О 18.30, одночасно по усій країні, люди запалять великі, викладені зі свічок  герби України, як символ солідарності з загиблими та воюючими воїнами АТО, та як символ гарячих українських сердець, колективно складуть обітницю єдності на захист України, якою ствердять позицію «Україна – це Я», а потім усі разом заспівають державний гімн України.

До 19.00 та протягом дня – усі бажаючі мають можливість на центральній площі свого міста підписати на цілісному полотні ватману обітницю єдності – «Україна це Я». Копії підписаних обітниць з усіх міст будуть передані російським опозиціонерам для оприлюднення в Росії.

На весь час підготовки, проведення Акції та після неї люди можуть придбати сувенірну продукцію, кошти від продажу якої підуть на допомогу воїнам АТО. Ця акція аполітична, без партійної символіки чи політичної приналежності.

Відео про акцію:

Організатори: Ініціатива «Нова Система», ГО «Союз Добровольців АТО», Клуб «Коло», ініціатива «Варта та інші громадські організації та ініціативи.

Деталі акції на сайті:  http://uais.me

Олександр Теренчук та Олексій Некрасов долучилися до Міжнародної патріотичної акції «Україна – це Я» у Вінниці!

Програма акції у Вінниці:

  1. 8 листопада о 18:00 вінничани збираються на Європейській площі (Сквер Козицького)
  2. Учасники одягають на руки жовті пов’язки (як у українських воїнів АТО) на яких написано «Україна – це Я» та беруть іншу Українську символіку!
  3. Передають волонтерам принесені з собою на Акцію символи підтримки бійців (листа, оберіг тощо).
  4. О 18.30 одночасно по усій країні люди запалюють великі, викладені зі свічок на площах герби України, як символ солідарності з загиблими та воюючими воїнами АТО, та як символ гарячого українського серця.
  5. Колективно складають обітницю єдності на захист України, де стверджують позицію «Україна – це Я», співають державний гімн України.
  6. Протягом дня люди мають можливість на центральній площі свого міста підписати на цілісному полотні ватману обітницю єдності – «Україна це Я».
  7. Акція аполітична, безпартійної символіки чи політичної приналежності.
  8. О 19.00 в Будинку Офіцерів розпочнеться концерт за участю: Діма Мирон, «LARUS», Олександр Онофрійчук, «Sunrise». (Усі кошти виручені з квитків, підуть на підтримку воїнів АТО).

Координатори міжнародної патріотичної акції «Україна – це Я» у Вінниці: Олександр Теренчук та Олексій Некрасов.

Запрошуємо до співпраці ВОЛОНТЕРІВ!!!!

Звертатись за телефоном: (063) 404 77 77

 

Усі бажаючі можуть приносити теплий одяг для наших військовослужбовців:

  • валянки
  • теплі рукавиці
  • теплі носки
  • куртки
  • шапки тощо

Медикаменти:

  • протизастудні, для лікування горла, проти ГРВІ, лікувально-відновлювальні креми для шкіри рук та обличчя тощо.

Продукти харчування:

  • тушонки
  • згущене молоко
  • чай
  • каву
  • солодощі
  • цигарки та інше

Крім цього, під час заходу на площі Європейській будуть розміщені благодійні скриньки, куди можна буде передати будь-яку пожертву для придбання нагальних речей нашим військовим.



Переглядів: 5547
Поширень: 0