Відтепер юні спортсмени футбольного клубу вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи імені Блохіна та Бєланова під надійним «покриттям» «Чемпіона, так як ПАТ «Страхова компанія «МІСТО» застрахувала маленьких гравців. «Чемпіон» - це поліс медичного страхування спортсменів при нещасних випадках. Програма страхування передбачає надання послуг страхування спортсменам, які займаються різноманітними видами спорту непрофесійно у віці від 6 до 18 років.

 «МІСТО» застрахувало футбольну команду імені Блохіна та Бєланова

Страховка коштує від 54 до 250 грн. на рік: залежить від обраного виду спорту. Страхове покриття 5 тисяч грн. У разі настання нещасного випадку полісом передбачено покриття виплат на амбулаторно-поліклінічне обслуговування, швидку медичну допомогу та стаціонарну медичну допомогу (у обсязі екстреної госпіталізації) при нещасному випадку.

Нагадаємо, що 22 вересня 2012 року на Вінницькому стадіоні "Локомотив" було відкрито обласну спортивну школу імені Блохіна і Бєланова. Її відкрили зірки радянського футболу Олег Блохін, Ігор Бєланов і Андрій Баль. Футбольна школа має 12 вікових категорій з 1996 по 2007, у кожної є свій тренер.



Переглядів: 3894
Поширень: 0