Уже кілька тижнів у Вінниці працює унікальне відділення ПриватБанку по вул. Київській, 31. Унікальність його в тому, що швидкість створення такого відділення складає всього 20 днів.

- Це формат відкритості, прозорості і чесності у відношеннях з нашими клієнтами, - говорить Євгенія Стойко, заступник директора з розвитку Вінницької філії ПриватБанку. - Технологія передбачає відкриття відділення у будь-якій точці, де ми хочемо обслуговувати клієнтів. І при цьому не призупиняться робота відділення.

Перше мобільне відділення ПриватБанку відкрито у Вінниці

Модульність, мобільність і трансформація - саме ці три фактори закладені в основу проекту. Його задача - створення модульного відділення, яке дозволить організувуати швидкий монтаж усіх елементів дизайна з урахуванням нового планування. В результаті отримали просторе приміщення із зоною планшетных продаж, зоною самообслуговування, касовою зоною з окремим вікном та зоною конфіденційності.

Також був використаний нестандартный комплект обладнення - столи, конструкція, яких передбачає облаштування планшета, а декоративні перегородки дозволяють зонувати простір.

Перше мобільне відділення ПриватБанку відкрито у Вінниці

- Ми перейшли на планшетне обслуговування клієнтів, аби навчити їх самостійно здійснювати усі операції і не чекати в черзі, - продовжує Євгенія Стойко.

Клієнти ПриватБанку по вул.Київській, 31 вже оцінили переваги віддлення.

- Наші відвідувачі були просто приголомшені,- ділиться враженнями Віта Цвігун, керівник відділення “Київське-1”, - адже вони бачили, що приміщення не закривалось на ремонт і в той самий час - така зміна інтер’єру. Ми справді робили реконструкцію без відриву від нашої роботи. Але наші клієнти легко знайомляться із новим форматом. Тому, думаю, що модульність відділення, його просторість та легкість у інтер’єрі допоможуть зробити простішим обслуговування, дозволять надавати нашим клієнтам послуги більш швидко і якісно.

Перше мобільне відділення ПриватБанку відкрито у Вінниці

Вінниця стала 8-м містом в Україні, де запроваджено пілотний проект з відкриття модульного відділення ПриватБанку.

- Ми отримали великий досвід при роботі з планшетами в нових умовах, - додає Таіса Костюк, ведучий спеціаліст по обслуговуванню VIP-клієнтів відділення “Київське-1”. - І дуже задоволені, що наше відділення потрапило в цей експеримент. Наші відвідувачі кажуть, що відділення дуже зручне і комфортне, звідси не хочеться йти, сюди хочеться повертатися.

Колектив пишається участю свого відділення у пілотному проекті та можливістю бути першим “модульним” відділенням ПриватБанку, що відкрило свої двері для клієнтів на Вінниччині.

Перше мобільне відділення ПриватБанку відкрито у Вінниці

Нагадаємо, що для своїх клієнтів ПриватБанк розробив унікальну систему обслуговування, що дозволяє здійснювати банківські операції, не виходячи з дому чи офісу - Приват24. Як користуватися цим додатком клієнти можуть навчитися безпосередньо у відділеннях банку, адже завдяки планшетному обслуговування та сучасному формату відділень співробітник може не лише сісти поряд з клієнтом і продемонструвати як здійснюється та чи інша операція через Приват24, а й обов\'язково допоможе здійснити навчальну операцію, наприклад, поповнити картку чи рахунок.

Довідка:

Технологія створення “модульного” відділення була відпрацьована на базі Дніпропетровського регіонального управління ПриватБанку у рамках пілотного проекту у два етапи: редизайн відділення, повне облаштування і комплектація всіма елементами оформлення; демонтаж всього обладнання, перестановка робочих зон, враховуючи броньований касовий вузол, і монтаж обладнання на новому місці. Експеримент продемонстрував високу ефективність технічних рішень, підтвердив заявлений термін реалізації, а найголовніше - отримав позитивні відгуки з боку клієнтів банку. Проект “модульних” відділень уже сьогодні втілюється у кожному регіональному управлінні ПриватБанку.



Переглядів: 5890
Поширень: 0